Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. Birkaç gün önce SSD aldım. Anakartımda sarı ve siyah SATA girişleri vardı. Sarı olana taktım. Acaba SATA 2'ye mi taktım? Anakartım SATA 3 destekliyor mu?
Öncelikle anakartının sata portunun yanında sata II veya sata III gibi ibaretler olur. Onlara dikkat et. Şuan anakartının sata III desteği var mı bulamadım, kitapçığı mevcutsa oraya bak yoksa anakartın sata portunun kenarlarını incele zira hızlarının 400 den aşşağı olmaması lazım. Eğer yok ise en kısa zamanda işlemci soketine uygun sata 3 bir anakart edin. Vatan bilgisayarda 250 lira gibi fiyatlara muhteşem anakartlar mevcut.
E6500 olan sistemde SATA III olmaz. Yeni anakart alamaz zira sistemi komple değişmesi gerekir. Ayrıca gerek de yok. SSD, SATA II'de de "SSD farkı"nı yaratacaktır.