SSD SATA pin ucunda kuruyan yapıştırıcı sorun yaratır mı?

Makaleler
14
Yer
Zhenhai, Zhejiang, China
Daha fazla  
Meslek
What am I? - I do not know...
1591811453419.png

Uç kısımlarında kurumuş sonradan fark ettim, kullanıma etkisi olur mu?

SATA kablosunun arasına yoğurt kabından başka bir şey yerleştirmeyi denesem ne gibi sorunlar olabilir? Denemek istemiyor değilim, yakmaz değil mi?
İletken birşey koymadığınız sürece sorun olacağını düşünmüyorum. İsterseniz arasına birşey koymadan pinleri biraz büküp deneyin, bende bozuk bir HDD var o şekilde kullanıyorum.

İletken bir şey koymadığınız sürece sorun olacağını düşünmüyorum. İsterseniz arasına bir şey koymadan pinleri biraz büküp deneyin, bende bozuk bir HDD var o şekilde kullanıyorum.
Pinleri bükmeyi denedim, ancak tam oturmuyor. Tam olarak ne kadar bükmeliyim ki? Aşağı doğru indirsem sorun olur mu? Yani normalinden 35 derece aşağı.
Yakmaz, plastik zaten yani yalıtkan. Pinleri bükmemeye dikkat edin hocam, tekrar düzelteyim derken kopabilir.
Anladım teşekkürler, o zaman plastik bir şey sıkıştırır isem sorun olmaz. Deniyorum, umarım benzer bir şey bulabilirim.
Hocam bir SATA kablosunu feda etmeye ne dersiniz? Japonla tutturun kabloyu. Masrafsız kurtulursunuz.
Denedim, hatta o yüzden yapıştırıcı pinlere geldi :D Aldığım yapıştırıcı en iyilerinden deniliyordu ancak nafile, tutmuyor SATA kablosunu.
Not: Şansıma yoğurt kabı buldum, şimdi deniyorum.
Güncelleme: Hiçbir işe yaramadı, tam tutturamıyorum toka ile şu anda sabit durdu ancak Disk yöneticisinde dahi yok.
Yakmaz, plastik zaten yani yalıtkan. Pinleri bükmemeye dikkat edin hocam, tekrar düzelteyim derken kopabilir.
İşe yaramadı ya :/

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı