SSD SATA pin ucunda kuruyan yapıştırıcı sorun yaratır mı?

Makaleler
14
Yer
Zhenhai, Zhejiang, China
Daha fazla  
Meslek
What am I? - I do not know...
1591811453419.png

Uç kısımlarında kurumuş sonradan fark ettim, kullanıma etkisi olur mu?

Peki bu SSD için bir aparat bulabilir miyim? SATA ve güç için, çünkü SATA plastiği olmadığı için kabloyu tutturamıyorum..

Tamircilerde soket değiştirtebilirsiniz. Sıcak hava makinesiyle oldukça kısa sürer.

Katılıyorum, yok derseniz o plastiğin kalınlığında karton parçası ya da kağıt parçası sıkıştırılabilir belki ama çok sağlıklı olmaz. Yapılırken de pinlere çok dikkat edilmesi lazım.

Çalıştırabildiniz mi bari? Sıkıntı olur gibi geliyor.
Tamircilerde soket değiştirtebilirsiniz. Sıcak hava makinesiyle oldukça kısa sürer.
Anakarta lehimli, ayrıca yaptırmak istersem uçuk fiyat verirler kesin. Daha adamlar sırf SATA plastiğini yapmak için 60 TL istedi..

Anakarta lehimli, ayrıca yaptırmak istersem uçuk fiyat verirler kesin. Daha adamlar sırf SATA plastiğini yapmak için 60 TL istedi..

Çöp bir HDD bulabilirseniz onun plastiğini söküp bu elinizdeki SSD'ye takabilirseniz çok iyi olur.
60 TL ne ya, işçilik ücretini anlarız da plastiğe zam gelmiş galiba, sinek mi avlıyorlar...

Çöp bir HDD bulabilirseniz onun plastiğini söküp bu elinizdeki SSD'ye takabilirseniz çok iyi olur.
60 TL ne ya, işçilik ücretini anlarız da plastiğe zam gelmiş galiba, sinek mi avlıyorlar...
Çevremde HDD bulabileceğimi sanmıyorum, Japon ve bant denedim ancak nafile. Bant ile yaptığım SSD çalıştı, ancak kasaya montajını yaptıktan sonra yine görmemeye başladı. Şu anda SSD'yi söktüm ve anakartına bakıyorum :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada yapıyorlar mesela. Kısa bir süreç. Elimde sıcak hava makinesi olsa yapılacak iş ama yok.
Garanti kabul etmedi mi? Açmışsınız gerçi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı