SSD SATA pin ucunda kuruyan yapıştırıcı sorun yaratır mı?

Makaleler
14
Yer
Zhenhai, Zhejiang, China
Daha fazla  
Meslek
What am I? - I do not know...
1591811453419.png

Uç kısımlarında kurumuş sonradan fark ettim, kullanıma etkisi olur mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada yapıyorlar mesela. Kısa bir süreç. Elimde sıcak hava makinesi olsa yapılacak iş ama yok.
Garanti kabul etmedi mi? Açmışsınız gerçi.

Garantiye pek yollamak istemiyorum, neden diyecekseniz hem 1 ay bekleyeceğim hem de yapılmayacak. Bu yüzden kendi çapımda yapmayı istiyorum, eğer 50-60 TL'ye siyah ve pin kısımları dahil olmak üzere yapan olursa yaptırayım mı?

Yoğurt kabı olayını yapamadım bir türlü, çünkü elimde öyle bir kap yok :D Şimdi olay şu, diyelim değiştirdiler. Kesin sorun çözülür mü? İleride sorun yaşatır mı? Aklımda deli sorular. Yoksa SSD'mi 125-150 TL'ye satayım ve hiç uğraşmayayım mı? Çünkü aklımda yeni SSD almak var aslında, ancak elimdekini de kullanırım diye düşünüyordum.

Yoğurt kabı olayını yapamadım bir türlü, çünkü elimde öyle bir kap yok :D Şimdi olay şu, diyelim değiştirdiler. Kesin sorun çözülür mü? İleride sorun yaşatır mı? Aklımda deli sorular. Yoksa SSD'mi 125-150 TL'ye satayım ve hiç uğraşmayayım mı? Çünkü aklımda yeni SSD almak var aslında, ancak elimdekini de kullanırım diye düşünüyordum.

120-240 GB ve yıllardır kullandığınız SSD ise satmak olabilir belki.

120-240 GB ve yıllardır kullandığınız SSD ise satmak olabilir belki.
240 GB, 1.5 yıl oldu sanırım alalı 1 yıl aktif olarak anca kullanabildim. Ancak yaptırmayı denesem demiyor değilim, eğer yapılırsa hem SSD'yi ucuza vermemiş olurum hem de yeni SSD aldığım zaman bu SSD'yi Cyberpunk 2077 için kullanabilirim diye düşündüm.
Kaç GB hocam? Modeli nedir? Uğraşmak istemiyorsan sat gitsin.
Toshiba TR200 240 GB.
@Motionless IN White Kaliteli isçilik yaparlarsa sorun olmaz.
Yandım o halde, burada neredeyse hep yaşlı bunaklar bu işi yapıyor :D

240 GB, 1.5 yıl oldu sanırım alalı 1 yıl aktif olarak anca kullanabildim. Ancak yaptırmayı denesem demiyor değilim, eğer yapılırsa hem SSD'yi ucuza vermemiş olurum hem de yeni SSD aldığım zaman bu SSD'yi Cyberpunk 2077 için kullanabilirim diye düşündüm.

Toshiba TR200 240 GB.

Yandım o halde, burada neredeyse hep yaşlı bunaklar bu işi yapıyor :D.

SATA plastiğini bulsanız bile sıcak hava üflemek için havyanız yok ve kötü havya da 100 TL'den başlıyor sanırım biraz bakındım internette. 30-40 TL'ye yapan bir yer varsa yaptırın.

SATA plastiğini bulsanız bile sıcak hava üflemek için havyanız yok ve kötü havya da 100 TL'den başlıyor sanırım biraz bakındım internette. 30-40 TL'ye yapan bir yer varsa yaptırın.
SATA kablosunun arasına yoğurt kabından başka bir şey yerleştirmeyi denesem ne gibi sorunlar olabilir? Denemek istemiyor değilim, yakmaz değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı