Daha fazla
Daha basit bir çözümü vardır ancak aklıma gelen şey bu şekilde; Windows kurulum USB'si hazırlayıp oradan format atar gibi Windows'un kurulacağı yeri seçme kısmından SSD'yi tamamen temizleyebilirsiniz. Ardından kurulumdan çıkın. Ya da oraya kadar geldikten sonra interneti kesip temiz kurulumda yapabilirsiniz. Karşıdaki kişi içinde iyi olur.Merhaba arkadaşlar, sistemimi satmak istiyorum. Samsung SSD kullanıyorum. Dosyalar geri getirilmeyecek şekilde nasıl silebilirim?
@Yener K.
Daha basit bir çözümü vardır ancak aklıma gelen şey bu şekilde; Windows kurulum USB'si hazırlayıp oradan format atar gibi Windows'un kurulacağı yeri seçme kısmından SSD'yi tamamen temizleyebilirsiniz. Ardından kurulumdan çıkın. Ya da oraya kadar geldikten sonra interneti kesip temiz kurulumda yapabilirsiniz. Karşıdaki kişi içinde iyi olur.
İnternet bağlantısını kesip, USB üzerinden temiz kurulum yapın hocam. Alan kişinin sizin bilgilerinizi ele geçirmek için o kadar uğraşacağını sanmıyorum.Hocam ama o yolla dosyalar silinmiyor diye biliyorum bazı programlar ile geri getirilebiliyor.
İnternet bağlantısını kesip, USB üzerinden temiz kurulum yapın hocam. Alan kişinin sizin bilgilerinizi ele geçirmek için o kadar uğraşacağını sanmıyorum.
Haklısınız öyle hocam ancak temiz kurulumdan sonra bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. İllaki farklı bir şey ile yapıcam derseniz bilen hocalarım yardımcı olacaktır.Hocam sağlama almak lazım ama.
sağolun hocam hard diskede aynı işlemi yapıyım değilmiMadem bu kadar istiyorsunuz. Low Level Format / Secure Erase.
Temiz kurulum bir şey yapmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.