SSD Seçimi İçin Önerileriniz

külemez

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Ben de OCZ'nin bu ürününü almayı düşünüyorum. Biraz açar mısın?

Bu model hakkındaki kullanıcı yorumları pek iç açıcı değildir, SSD'nin âniden ölme durumu gerçekleşebiliyor. Ve içindeki tüm verîler gidiyor.
Diski de yenisi ile değiştirmek şart oluyor.

Firmware noktasında henüz kemâle ermiş bir model değildir Vertex 450'ler.

Kararlılık mühim diyorsanız Intel 335 ve 520 serîlerine bakmalısınız :)

Bu model hakkındaki kullanıcı yorumları pek iç açıcı değildir, SSD'nin âniden ölme durumu gerçekleşebiliyor. Ve içindeki tüm verîler gidiyor.
Diski de yenisi ile değiştirmek şart oluyor.

Firmware noktasında henüz kemâle ermiş bir model değildir Vertex 450'ler.

Kararlılık mühim diyorsanız Intel 335 ve 520 serîlerine bakmalısınız :)

Hımm anladım. Teşekkürler.

Peki bu model nasıldır?

VATAN COMPUTER - SAMSUNG - 120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 410MB) SSD - Solid State Disk

Hımm anladım. Teşekkürler.

Peki bu model nasıldır?

Sisteminiz AMD ise Samsung 840 EVO'lar sıkıntı çıkarabiliyorlar hocam. Yurtdışı forumlarında dili yanan çok insan var.

Model îtibâri ile normâl bir ev kullanıcısının işlerini rahatlıkla görür.

Hem üst seviye performans hem de kararlılık derseniz Corsair Neutron GTX 120GB'yi tavsiye edilebilir.

Sisteminiz AMD ise Samsung 840 EVO'lar sıkıntı çıkarabiliyorlar hocam. Yurtdışı forumlarında dili yanan çok insan var.

Model îtibâri ile normâl bir ev kullanıcısının işlerini rahatlıkla görür.

Hem üst seviye performans hem de kararlılık derseniz Corsair Neutron GTX 120GB'yi tavsiye edilebilir.

İşlemcim Intel Core 2 Duo E6750

Öneriniz için teşekkürler.

OCZ Vector serisini tavsiye ederim tam bir performans canavarıdır ve üst düzey bir ssd'dir. Ayrıca baktığınız zaman fiyatı'da uygundur.

VATAN COMPUTER - OCZ - 128GB Vector Serisi Sata 3.0 SSD (550MB Okuma / 400MB Yazma) - Solid State Disk

VATAN COMPUTER - OCZ - 256GB Vector Serisi Sata 3.0 SSD (550MB Okuma / 530MB Yazma) - Solid State Disk

- - - Güncellendi - - -

OCZ Vector serisini tavsiye ederim tam bir performans canavarıdır ve üst düzey bir ssd'dir. Ayrıca baktığınız zaman fiyatı'da uygundur.

http://www.vatanbilgisayar.com/solid-state-disk?br=OCZ

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı