MCHOSE V9 Pro vs Arctis Nova 3P

Bütçe
3500

Thegodn

Hectopat
Genel kullanım için alacağım, arada FPS oyunları da oynayabilirim.

Amazon'un 11.11 kampanyasıyla neredeyse aynı fiyata gelecekler V9 Pro 3.149, 00TL, Arctis Nova 3P ise 3455TL'ye düşecek.

V9 Pro ile ilgili çok güzel yorumlar var içimden geçen de o açıkçası ama SteelSeries biraz daha güvenli geliyor. Sizce hangisi alınmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel kullanım için alacağım, arada FPS oyunları da oynayabilirim.

Amazon'un 11.11 kampanyasıyla neredeyse aynı fiyata gelecekler V9 Pro 3.149, 00TL, Arctis Nova 3P ise 3455TL'ye düşecek.

V9 Pro ile ilgili çok güzel yorumlar var içimden geçen de o açıkçası ama SteelSeries biraz daha güvenli geliyor. Sizce hangisi alınmalı?

Ben de alabilirsem Amazon ile Nova 3P alacağım alamazsam MCHOSE bakacağım, güzel fiyat düşecek bence tercihimizi SteelSeries'den yana kullanalım.

Ödeme sayfası birkaç kere hata verdi denerken belki botla falan almışlardır, 1000 kupon limit vardı sanırım ama göremedim bile kuponu garip. Ben de akşamı bekleyeyim o zaman, teşekkürler.

Bende bulamadım kupon, ödeme sayfasında da fiyat düşmedi

Sanırım seçili ürünlere özel, akşam 6 ve 8 de kupon var bi de onları bekleyeceğim ben
Kupon kodu gelmiş görmediysen haberin olsun, ödeme sayfasında kod girmen gerekiyor

Son düzenleme:
Ödeme sayfası birkaç kere hata verdi denerken belki botla falan almışlardır, 1000 kupon limit vardı sanırım ama göremedim bile kuponu garip. Ben de akşamı bekleyeyim o zaman, teşekkürler.

Kupon kodu gelmiş görmediysen haberin olsun, ödeme sayfasında kod girmen gerekiyor
Evet yeni gördüm teşekkür ederim, 11.11 de yoktu sanırım kod

Bana denerken "İzin verilen maksimum deneme sayısını aştınız; lütfen 2 saat sonra tekrar deneyin." hatası verdi. Alabilmişsindir umarım, ben v9 pro alacağım gibi duruyor.

Bana denerken "İzin verilen maksimum deneme sayısını aştınız; lütfen 2 saat sonra tekrar deneyin." hatası verdi. Alabilmişsindir umarım, ben v9 pro alacağım gibi duruyor.
Bende de bu ürün için kullanılamaz diyor, satıcının Amazon olduğuna eminim nasıl bir şey anlamadım ben

1762873502179.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı