Epic Games açılmıyordu. Epic Games'i silip yeniden kurdum. Şu an açılıyor ama GTA V dosyalarımın tamamı gitti. Geri indirmek bana zulüm. İnternetim 2Mbps. Veriler SSD'de idi. Eski konulara baktım, onlar HDD'den bahsediyordu. Donanımarşivi Forum'da sordum, onlar bilemediler nasıl yapıldığını. Bir de easeus denen programı denedim ama beceremedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
MiniTool Power Data Recovery adlı program ile kurtarabilirsin ben dün bu programı kullanarak taşınabilir harddiskten 100 gb verimi sorunsuz eksiksiz şekilde kurtardım çok işime yaradı.
Taşınabilir diskiniz SSD'miydi veya program SSD desteği veriyor mu ? Birçok program SSD'ye destek vermiyorda. Dereyi görmeden paçayı sıvamak istemiyorum
MiniTool Power Data Recovery adlı program ile kurtarabilirsin ben dün bu programı kullanarak taşınabilir harddiskten 100 gb verimi sorunsuz eksiksiz şekilde kurtardım çok işime yaradı.
Taşınabilir diskiniz SSD'miydi veya program SSD desteği veriyor mu ? Birçok program SSD'ye destek vermiyorda. Dereyi görmeden paçayı sıvamak istemiyorum
TRIM ile hücreler temizlenmiştir. Kurtarmanız biraz zor. Kurtarmayı deneseniz bir şey kaybetmezsiniz, SSD oldukça hızlı olduğu için birde boyutu düşükse hızlıca tarayabilirsiniz.
TRIM ile hücreler temizlenmiştir. Kurtarmanız biraz zor. Kurtarmayı deneseniz bir şey kaybetmezsiniz, SSD oldukça hızlı olduğu için birde boyutu düşükse hızlıca tarayabilirsiniz.
TRIM özelliği nedir bilmiyorum. Ne açtım, ne kapadım. Fakat SSD'yi sıfır aldım. Daha 1 hafta oldu. Ve işin ilginç tarafı 204GB silinmiş veri buldu. Bu nasıl oluyor ? Ve de ben hangisinin GTA V olduğunu nasıl bileceğim
Elimde tek bir ipucu var. O da fotoğrafta seçili dosya 93GB. Sizce o GTA V mi ?
GTA V, Epic Games Launcher'da 94 GB olarak gözüküyordu.
Program ücretli lisans istiyor
Ekranda uyarı çıkıyor.
Ücretsiz versiyonu ile sadece silinen verileri gösterebilir ve tarayabilirsiniz, diyor.
Yeni konu açmaktansa buraya yazmak istiyorum çünkü çok acil, çok önemli. Bugün format attım sisteme ve SSD'de bulunan veriyi yedek almadım. Nasıl geri getirebilirim?