SSD Slotu olmayan anakarta SSD takmak mümkün mü?

282844

Hectopat
Konu başlıkta belirttiğim gibi anakart ayrıntılarına internetten baktım ama SSD slotu yok gözüküyor. Kendi anakartımda da göremedim. SSD takabilmemin bir yolu var mı?
Anakart Modeli: H110M4-C2H

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısınız fakat karşı tarafın anakartı SATA 3 destekliyor zaten detaya inme ihtiyacı duymadım şahsen.
Hocam anakart bilgisinde depolama kısmında şu yazıyor SATA 3 dediğiniz olay bu mudur?
Birde alacağım SSD'yi port olarak hangisini alacağım m2.sata, sata3, sata, msata sata yazan portların hepsi benimkine uyar mı? Tekrardan teşekkürler.

• Support by H110 Express Chipset

Son düzenleme:
Hocam anakart bilgisinde depolama kısmında şu yazıyor SATA 3 dediğiniz olay bu mudur?
Birde alacağım SSD'yi port olarak hangisini alacağım m2.sata, sata3, sata, msata sata yazan portların hepsi benimkine uyar mı? Tekrardan teşekkürler.

• Support by H110 Express Chipset
Evet Serial ATA 3. Anakartınız M2 desteklemiyor dolayısıyla bir adet SATA SSD alıp SATA 3 portuna takıp keyfinize bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı