alossut Centipat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi pro b650-s wifi Gigabyte rtx 4070 ti super eagle oc Amd ryzen 7 7800x3d Gskill 32 gb (2x16) ddr5 6000MHz Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #1 SSD destek vidasını takmam gerekiyor bu sebepten sök tak yaparsam tekrar format gerekir mi yoksa direk Windows ekranımı gelir? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2024
SSD destek vidasını takmam gerekiyor bu sebepten sök tak yaparsam tekrar format gerekir mi yoksa direk Windows ekranımı gelir?
Çözüm mza01 28 Aralık 2024 Birkaç kere vidalardan dolayı söktüm. Geri takınca aynı şekilde açıldı. Bir sorun yaşamazsınız.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.581 Çözümler 47 Yer Bursa 28 Aralık 2024 #2 alossut dedi: SSD destek vidasını takmam gerekiyor bu sebepten sök tak yaparsam tekrar format gerekir mi yoksa direk Windows ekranımı gelir? Genişletmek için tıkla... Direkt Windows ekranı karşılar sizi yeni bir disk aldığın zaman geçerli o format muhabeti. Bilgisayarın fişini çekmeyi unutmayın. Artı 0 Eksi
alossut dedi: SSD destek vidasını takmam gerekiyor bu sebepten sök tak yaparsam tekrar format gerekir mi yoksa direk Windows ekranımı gelir? Genişletmek için tıkla... Direkt Windows ekranı karşılar sizi yeni bir disk aldığın zaman geçerli o format muhabeti. Bilgisayarın fişini çekmeyi unutmayın.
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #3 Birkaç kere vidalardan dolayı söktüm. Geri takınca aynı şekilde açıldı. Bir sorun yaşamazsınız. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS alossut Centipat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi pro b650-s wifi Gigabyte rtx 4070 ti super eagle oc Amd ryzen 7 7800x3d Gskill 32 gb (2x16) ddr5 6000MHz Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #4 mza01 dedi: Birkaç kere vidalardan dolayı söktüm. Geri takınca aynı şekilde açıldı. Bir sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. mza01 dedi: Birkaç kere vidalardan dolayı söktüm. Geri takınca aynı şekilde açıldı. Bir sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
mza01 dedi: Birkaç kere vidalardan dolayı söktüm. Geri takınca aynı şekilde açıldı. Bir sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. mza01 dedi: Birkaç kere vidalardan dolayı söktüm. Geri takınca aynı şekilde açıldı. Bir sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #5 alossut dedi: Teşekkürler. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi Sosyaller. Artı 0 Eksi