Çözüldü SSD Steam Disk Alan Problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alpiinoo

Megapat
Herkese günaydın.

Adsız.png

Resimde gördüğünüz gibi DCS World'ü sürekli donma yüzünden (HDD yavaş oldugundan) SSD'ye kurmak istedim fakat yer olduğu halde kabul etmiyor, sebebi nedir?

Çözüm
Ayarlar yüksekse doku geç yüklenmesi VRAM yüzündendir bu oyuna fazla oranda VRAM gerekiyor.

SSD'ye kurulmasına az kaldı, deneyeceğim. Bir de ayarları düşürüp denerim aynı şekilde fakat aynı gibi geliyor bana, lowda da oynadım ultrada da çünkü.
SSD'ye kurunca düzeldi. Teşekkürler.
Sistemini yazman lazım, sadece SSD'ye kurarak sorun çözülmeyebilir ben oynuyorum bunu.
Sistemi yazayim fakat rustdada aynı durum vardı, ancak fps yüksekti. Ani takılmalar, ses takılmaları, geç yüklenme oluyordu ssdye kurmuştum hepsi düzelmişti fps bundada aynı 1saatde anca kendine geliyor simülatör. Ondan sonra yine 70-80 fps.

Ekran Kartı: ASUS PH-GTX1050Ti
Ram= 8GB 1600mhz(OC) DDR3
İşlemci= AMD FX8320 4.00Ghz(OC)
SSD:JAMES DONKEY 120GB

Aldığım hata yer olduğu halde SSDde yuklenmiyor resimdeki gibi şimdi HDDye indirdim oraya taşımayı deneyeceğim(2saat kaldı :D). Textureler'de çok geç yükleniyor muhtemelen HDDmin 2mb okuma yazması oldugundandır. Fakat neden steam yüklememe izin vermiyor SSD'ye yer olduğu halde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı