AbdullahTaha
Decapat
Amazon'dan Amazon.com.tr bu SSD'yi almayı düşünüyorum fakat son zamanlarda SSD fiyatlarında hep bir düşüş olduğunu gördüm, sizce fiyatlar artar mı azalır mı?
Eğer ki ihtiyaç ise niye alınmasın. Mesela ben 400TL'ye Seagate FireCuda 510 satın aldım. Ucuzdu hem de.Amazon'dan Amazon.com.tr bu SSD'yi almayı düşünüyorum fakat son zamanlarda SSD fiyatlarında hep bir düşüş olduğunu gördüm, sizce fiyatlar artar mı azalır mı?
Bugün ucuz olan ürünün yarın çok daha pahalı olmayacağı ne malum? İmkânınız varken kaçırmamanız en doğrusu.Amazon'dan Amazon.com.tr bu SSD'yi almayı düşünüyorum fakat son zamanlarda SSD fiyatlarında hep bir düşüş olduğunu gördüm, sizce fiyatlar artar mı azalır mı?
Amazon'dan Amazon.com.tr bu SSD'yi almayı düşünüyorum fakat son zamanlarda SSD fiyatlarında hep bir düşüş olduğunu gördüm, sizce fiyatlar artar mı azalır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.