Efehas1 Centipat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 7 14 Mayıs 2020 #1 Yeni aldığım SanDisk marka 240 GB'lık SSD'ye Windows 10 kurmaya çalışıyorum ancak sürücüyü bölme kısmında yeniye bastığım zaman sürücü bölünmüyor daha doğrusu Windows kendi alanlarını oluşturamıyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Yeni aldığım SanDisk marka 240 GB'lık SSD'ye Windows 10 kurmaya çalışıyorum ancak sürücüyü bölme kısmında yeniye bastığım zaman sürücü bölünmüyor daha doğrusu Windows kendi alanlarını oluşturamıyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
KS KS Efehas1 Centipat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 7 14 Mayıs 2020 #11 Ege Kurnaz dedi: Kurulumu USB üzerinden mi yapıyorsunuz? USB'ye belki hatalı yüklenmiş olabilir ISO dosyanız. Biçimlendirip yeniden Rufus ile oluşturun USB'yi. Genişletmek için tıkla... Evet USB üzerinden kurulum yapıyorum Rüfus nedir ve nasıl yapabilirim? Artı 0 Eksi
Ege Kurnaz dedi: Kurulumu USB üzerinden mi yapıyorsunuz? USB'ye belki hatalı yüklenmiş olabilir ISO dosyanız. Biçimlendirip yeniden Rufus ile oluşturun USB'yi. Genişletmek için tıkla... Evet USB üzerinden kurulum yapıyorum Rüfus nedir ve nasıl yapabilirim?
E Ege Kurnaz Hectopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2020 #12 Efehas1 dedi: Evet USB üzerinden kurulum yapıyorum Rüfus nedir ve nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Zamanında bu video benim çok işime yaradı sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Efehas1 dedi: Evet USB üzerinden kurulum yapıyorum Rüfus nedir ve nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Zamanında bu video benim çok işime yaradı sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Efehas1 Centipat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 7 14 Mayıs 2020 #13 Ege Kurnaz dedi: Zamanında bu video benim çok işime yaradı sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoda bahsedilen her şeyi eksiksiz bir şekilde uyguladım ancak yine aynı problemi yaşadım acaba SSD mi bozuktur? Artı 0 Eksi
Ege Kurnaz dedi: Zamanında bu video benim çok işime yaradı sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoda bahsedilen her şeyi eksiksiz bir şekilde uyguladım ancak yine aynı problemi yaşadım acaba SSD mi bozuktur?
E Ege Kurnaz Hectopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #14 Efehas1 dedi: Videoda bahsedilen her şeyi eksiksiz bir şekilde uyguladım ancak yine aynı problemi yaşadım acaba SSD mi bozuktur? Genişletmek için tıkla... Bİlemem. Başka bilgisayara takıp dinamik disk şeklinde biçimlendirin sonra bir daha deneyin olma ihtimali yüksek. Artı 0 Eksi
Efehas1 dedi: Videoda bahsedilen her şeyi eksiksiz bir şekilde uyguladım ancak yine aynı problemi yaşadım acaba SSD mi bozuktur? Genişletmek için tıkla... Bİlemem. Başka bilgisayara takıp dinamik disk şeklinde biçimlendirin sonra bir daha deneyin olma ihtimali yüksek.