T tekgiris Decapat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 7 15 Ağustos 2020 #1 Merhaba bende H310M PRO VDH (H310M PRO-VDH | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global) anakartı var, ben bu anakarta Samsung 860 Evo SATA M.2'yi takabilir miyim? Takabilirsem hangi porta takmam gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2020
Merhaba bende H310M PRO VDH (H310M PRO-VDH | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global) anakartı var, ben bu anakarta Samsung 860 Evo SATA M.2'yi takabilir miyim? Takabilirsem hangi porta takmam gerekir?
Çözüm Caner Uncu 15 Ağustos 2020 tekgiris dedi: Aynı modelin 2.5'' SATA 3.0 SSD şeklini takabilir miyim? Saçma bir soru evet fakat emin olmak istiyorum :/ Genişletmek için tıkla... Evet, her SATA girişli SSD'yi takabilirsiniz.
tekgiris dedi: Aynı modelin 2.5'' SATA 3.0 SSD şeklini takabilir miyim? Saçma bir soru evet fakat emin olmak istiyorum :/ Genişletmek için tıkla... Evet, her SATA girişli SSD'yi takabilirsiniz.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 15 Ağustos 2020 #2 Takamazsın, M.2 yuvası bulunmuyor. SATA SSD'leri takabilirsin. Artı 0 Eksi
Beypazarı Maden Suyu Decipat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 927 Yer 6'lı Beypazarı Paketi Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2020 #3 Maalesef M.2 slotu bulunmuyor. Bu sebeple sadece SATA SSD takabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS T tekgiris Decapat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 7 15 Ağustos 2020 #4 Caner Uncu dedi: Takamazsın, M.2 yuvası bulunmuyor. SATA SSD'leri takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Beypazarı Maden Suyu dedi: Maalesef M.2 slotu bulunmuyor. Bu sebeple sadece SATA SSD takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynı modelin 2.5'' SATA 3.0 SSD şeklini takabilir miyim? :Saçma bir soru evet fakat emin olmak istiyorum :/ Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Takamazsın, M.2 yuvası bulunmuyor. SATA SSD'leri takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Beypazarı Maden Suyu dedi: Maalesef M.2 slotu bulunmuyor. Bu sebeple sadece SATA SSD takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynı modelin 2.5'' SATA 3.0 SSD şeklini takabilir miyim? :Saçma bir soru evet fakat emin olmak istiyorum :/
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 15 Ağustos 2020 #5 tekgiris dedi: Aynı modelin 2.5'' SATA 3.0 SSD şeklini takabilir miyim? Saçma bir soru evet fakat emin olmak istiyorum :/ Genişletmek için tıkla... Evet, her SATA girişli SSD'yi takabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
tekgiris dedi: Aynı modelin 2.5'' SATA 3.0 SSD şeklini takabilir miyim? Saçma bir soru evet fakat emin olmak istiyorum :/ Genişletmek için tıkla... Evet, her SATA girişli SSD'yi takabilirsiniz.
Beypazarı Maden Suyu Decipat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 927 Yer 6'lı Beypazarı Paketi Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2020 #6 tekgiris dedi: Aynı modelin 2.5'' SATA 3.0 SSD şeklini takabilir miyim? :Saçma bir soru evet fakat emin olmak istiyorum :/ Genişletmek için tıkla... Neden saçma olsun? Her türlü SATA SSD takabilirsiniz. Artı 0 Eksi
tekgiris dedi: Aynı modelin 2.5'' SATA 3.0 SSD şeklini takabilir miyim? :Saçma bir soru evet fakat emin olmak istiyorum :/ Genişletmek için tıkla... Neden saçma olsun? Her türlü SATA SSD takabilirsiniz.