Merhaba herkese. SSD taktım laptopa format atmaya başlayayım dedim. Paylaştığım fotodaki ekran geliyor. BIOS'a hiçbir şekilde girilmiyor. Ne olursunuz yardım edin ödevim var onu halletmem lazım bilgisayarda nasıl çözebilirim? Teşekkürler herkese.
Merhaba herkese. SSD taktım laptopa format atmaya başlayayım dedim. Paylaştığım fotodaki ekran geliyor. BIOS'a hiçbir şekilde girilmiyor. Ne olursunuz yardım edin ödevim var onu halletmem lazım bilgisayarda nasıl çözebilirim? Teşekkürler herkese.
Hayır hocam, BIOS silinse görüntü gelmezdi, şu an "Ethernet bilmem ne bilmem ne" üzerinden boot ediliyor cihaz. Diski görmediği için direkt diske başka bilgisayar üzerinden sistem dosyalarını atıp sonra bilgisayara takmanız gerek diski. Bir kaç anakartta var böyle saçma hatalar.
Yok hocam SSD'yi görmüyor zaten. Örnek vereyim canım sıkılınca bilgisayara sürekli aç kapa yapıyorum zorla ama SSD sağlığı düşmüyor (Tavsiye etmiyorum yine de).
Yok hocam SSD'yi görmüyor zaten. Örnek vereyim canım sıkılınca bilgisayara sürekli aç kapa yapıyorum zorla ama SSD sağlığı düşmüyor (tavsiye etmiyorum yine de).