Merhabalar. Birkaç gün önce WD Green 120 GB SSD harddisk aldım ancak istediğim açılma performansı alamıyorum. SSD'yi haddisk yuvasına taktım. İçindeki harddiski de caddy denen aparat ile DVD bölümüne taktım. Gereken bilgiler fotolarda mevcut. Videoda gördüğünüz gibi siyah ekranda bekleme var ve hoşgeldiniz ekranı uzun sürüyor yani toptam 20 saniyeyi aşıyor. Bilgisayar Dell N4050. SATA 3 destekliyor programlarla baktım. AMD ekran kartı çalışmıyor devre dışı bırakıldı. Hata neyden kaynaklanıyor olabilir? Hoşgeldiniz ekranının uzun sürmesi ve hoşgeldiniz ekranından önceki siyah ekran sorunları canımı sıkmaya başladı. Teşekkürler.
UEFI desteğini BIOS'tan kontrol edip USB üzerinden yeniden format atabilirsen. Eğer laptop anakartı için şu anki sürümden daha güncel SATA chipset sürücüleri varsa onu yükleyebilirsin. Geriye pek bir şey kalmıyor sanırsam.
UEFI desteğini BIOS'tan kontrol edip USB üzerinden yeniden format atabilirsen. Eğer laptop anakartı için şu anki sürümden daha güncel SATA chipset sürücüleri varsa onu yükleyebilirsin. Geriye pek bir şey kalmıyor sanırsam.
Sürücüleri Windows zaten kendisi bulup güncelledi. Bios da güncellendi hocam. SSD iyi gibi ama işte şu siyah ekran ve hoşgeldinizde çok bekletiyor.
Önerisi veya bilgisi olan var mı arkadaşlar ?