K KinShagai Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #1 Ekran kartı 3060 İşlemci AMD Ryzen 5 5600H with Radeon Graphics İyi günler, yeni bir SSD aldım ama bu SSD'yi takmadan önce hiç mavi ekran yemezken taktığım günden beri en az 7-8 kere mavi ekran yedim. Üstelik mavi ekran o kadar hızlı geçiyor ki sorunun ne olduğunu da asla çözemiyorum.
İyi günler, yeni bir SSD aldım ama bu SSD'yi takmadan önce hiç mavi ekran yemezken taktığım günden beri en az 7-8 kere mavi ekran yedim. Üstelik mavi ekran o kadar hızlı geçiyor ki sorunun ne olduğunu da asla çözemiyorum.
A Astekin Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #2 Yanlış kurulumda oluyor bazen, bende yaşadım. Kabloda değiştirdim ve baştan kurulum yaptim düzeldi. Bir daha sıfırlamanız gerekebilir bilgisayarınızı. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
Yanlış kurulumda oluyor bazen, bende yaşadım. Kabloda değiştirdim ve baştan kurulum yaptim düzeldi. Bir daha sıfırlamanız gerekebilir bilgisayarınızı.
KS KS K KinShagai Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #3 Astekin dedi: Yanlış kurulumda oluyor bazen, bende yaşadım. Kabloda değiştirdim ve baştan kurulum yaptim düzeldi. Bir daha sıfırlamanız gerekebilir bilgisayarınızı. Genişletmek için tıkla... Ben de sıfırlayınca düzelir diye düşünmüştüm ama bu olay yüzünden 3 kere format atmama rağmen bir etkisi olmadı maalesef. Artı 0 Eksi
Astekin dedi: Yanlış kurulumda oluyor bazen, bende yaşadım. Kabloda değiştirdim ve baştan kurulum yaptim düzeldi. Bir daha sıfırlamanız gerekebilir bilgisayarınızı. Genişletmek için tıkla... Ben de sıfırlayınca düzelir diye düşünmüştüm ama bu olay yüzünden 3 kere format atmama rağmen bir etkisi olmadı maalesef.