emreakhan34 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 220 7 Ekim 2020 #1 Yeni bir SSD aldım ama şu an PC aktif olarak çalışıyor. SATA ve güç kablosunu taktıktan sonra direkt PC'yi formatlamam mı gerekiyor? Teşekkürler.
Yeni bir SSD aldım ama şu an PC aktif olarak çalışıyor. SATA ve güç kablosunu taktıktan sonra direkt PC'yi formatlamam mı gerekiyor? Teşekkürler.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.533 Makaleler 1 Çözümler 6 7 Ekim 2020 #2 Windows'u SSD'ye mi kurmak istiyorsunuz ? Artı 0 Eksi
W WD40 Ziyaretçi 7 Ekim 2020 #3 Sistemi SSD'ye kurmak istiyorsanız temiz kurulum yapmanız gerekiyor. Eğer sistemi SSD'ye kurmayacaksanız -varsa- sürücülerini kurmanız yeterli. Artı 0 Eksi
Sistemi SSD'ye kurmak istiyorsanız temiz kurulum yapmanız gerekiyor. Eğer sistemi SSD'ye kurmayacaksanız -varsa- sürücülerini kurmanız yeterli.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.745 Makaleler 5 Çözümler 38 7 Ekim 2020 #4 emreakhan34 dedi: Yeni bir SSD aldım ama şu an PC aktif olarak çalışıyor. SATA ve güç kablosunu taktıktan sonra direkt PC'yi formatlamam mı gerekiyor? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi yoksa veya SSD'ye işletim sistemi kurmak istiyorsanız son sürün Windows 10 kurun. Windows 10'u İndirin Rufus ile USB'ye attıktan sonra diskleri biçimlendirin ve SSD'ye kurun. Windows kurmayacaksan birşey yapmana gerek yok. Artı 0 Eksi
emreakhan34 dedi: Yeni bir SSD aldım ama şu an PC aktif olarak çalışıyor. SATA ve güç kablosunu taktıktan sonra direkt PC'yi formatlamam mı gerekiyor? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi yoksa veya SSD'ye işletim sistemi kurmak istiyorsanız son sürün Windows 10 kurun. Windows 10'u İndirin Rufus ile USB'ye attıktan sonra diskleri biçimlendirin ve SSD'ye kurun. Windows kurmayacaksan birşey yapmana gerek yok.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 7 Ekim 2020 #5 Windows'a ek olarak HDD Sentinel ile sağlığına ve Crystal Disk Mark ile hızına bakın. Artı 0 Eksi
Ahmet54 Kilopat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 1.805 Çözümler 6 Yer Sakarya 7 Ekim 2020 #6 BIOS modu AHCI modunda mı ilk bunu kontrol etmelisin. İDE modun'da yarı yarıya hız kaybedersin. Temiz format olmazsa olmaz bence. Artı 0 Eksi
BIOS modu AHCI modunda mı ilk bunu kontrol etmelisin. İDE modun'da yarı yarıya hız kaybedersin. Temiz format olmazsa olmaz bence.
SapkaliPikacu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 7 Ekim 2020 #7 HD Tune Pro programı ile ssdnizi taratabilirsiniz sağlık durumunu görmüş olursunuz. SSD'ye kuracaksan Windows'u o zaman ekstra ayarlar gerekir yok ben yerel Disk-D- olarak kullanacağım dersen pek bir şey gerektirmez. Direk takıp kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
HD Tune Pro programı ile ssdnizi taratabilirsiniz sağlık durumunu görmüş olursunuz. SSD'ye kuracaksan Windows'u o zaman ekstra ayarlar gerekir yok ben yerel Disk-D- olarak kullanacağım dersen pek bir şey gerektirmez. Direk takıp kullanabilirsiniz.
KS KS emreakhan34 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 220 7 Ekim 2020 #8 ExecutioneR_ dedi: Windows'u SSD'ye mi kurmak istiyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... evet Artı 0 Eksi