SSD taktıktan sonra yüklenen sahte Windows

Çok teşekkürler. Eski hdd yi umarım atmamışımdır, atmamış olsam bile bilgisayara takabileceğimi sanmıyorum En iyisi windows pro yu indirip denemek.

Onu da deneyeceğim teşekkürler. HP' yi de aramayı deneyeceğim belki hangi sürümü kullandığımı biliyorlardır.

Temiz kurulum ekranında eğer anakartınıza tanımlı bir lisans var ise Windows otomatik olarak o sürümü kurar.
Size seçim yapma ekranı vermez.
Kurulum ekranına gelmeden önce USB'ye yazdığımız sürüm ne olacak, karma bir şekilde yapılabiliyor muydu ?

orijinal Windows kullandığım bilgisayarımı
Laptop mu bilgisayar? Altında Windows keyinin yazıldığı etikette Windows sürümü de yazıyordur.
Kurulum ekranına gelmeden önce USB'ye yazdığımız sürüm ne olacak, karma bir şekilde yapılabiliyor muydu ?
Windows 10 sürümleri artık ayrı ayrı indirilip kurulmuyor. Kurulum USB'si bütün sürümleri içeriyor diye biliyorum.

Sana tavsiyem eski SSD'ya da HDD'ni tak winowsun surumune bak ve temiz bir format at.

Kurulum ekranına gelmeden önce USB'ye yazdığımız sürüm ne olacak, Karma bir şekilde yapılabiliyor muydu?

Ben en son Windows10 indirdiğim zaman kurulum yaparken 4 tane sürümden biri seçerek kuruyordum. Yani USB bellekte 4 (Single Language, education, Home, Pro olması lazım) sürümde var kurarken birini seçiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…