Hskaya2747
Kilopat
Gençler bilgisayarımda Windows 10 Pro yüklü, tahminen kaç GB yer kaplar? Ona göre SSD almayı düşünüyorum.
Gençler benim anakartım MSI A320M PRO VD-S hangi SSD ler ona uyumludur SanDisk SSD Plus 120GB 530MB-310MB/s Sata 3 2.5” SSD (SDSSDA-120G-G27) bunu almayı düşünüyorum uyumlumudur ?Windows 10 için yaklaşık 15-20 GB alan yeterlidir.
Söylediğiniz giriş seviye bir SSD hocam samsung 860 EVO daha randımanlı bir SSD dir.Gençler benim anakartım MSI A320M PRO VD-S hangi SSD ler ona uyumludur SanDisk SSD Plus 120GB 530MB-310MB/s Sata 3 2.5” SSD (SDSSDA-120G-G27) bunu almayı düşünüyorum uyumlumudur ?
Hocam bütçe o kadar anakartım ile uyumlumu bi sıkıntı çıkartır mı sizce ?Söylediğiniz giriş seviye bir SSD hocam samsung 860 EVO daha randımanlı bir SSD dir.
Anakartının m2 desteği yok. Diğer ssd diskleri rahatlıkla kullanabilirsin.hangi SSD ler ona uyumludur
Anakartınız yeni nesil giriş seviyesi bir anakart hiçbir sıkıntı olmaz normal SSD lerde ancak m.2 kullanamassınız.Hocam bütçe o kadar anakartım ile uyumlumu bi sıkıntı çıkartır mı sizce ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.