SSD test sonuçları

Mert Demirci.

Centipat
İki tane SSD aldım, taradım sizce sonuçlar nasıl arkadaşlar? Bir de Kingston'un sitesine girip SSD için Driver indirmeme gerek var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20200605_161849.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20200605_161503.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 86
Redmi Note 8 Pro ile çektim 64 megapiksel kamerası ile gözün görmüyorsa bir şey yapamam.
Yakınlaştırmayı deneseniz önce ?
CrystalDiskMark ile 4K Random ve IOPS değerlerini de paylaşabilir misiniz? Seri yazmadan çok rastgele yazma daha önemli.
O yazdığınız şeyleri nasıl yapacağım.

Redmi Note 8 Pro ile çektim 64 megapiksel kamerası ile gözün görmüyorsa bir şey yapamam.

O yazdığınız şeyleri nasıl yapacağım.
CrystalDiskMark programında en alt satırı çalıştırın, barlarda çıkan sonuçlar ile birlikte fareyi üstünde tutunca barların IOPS bilgileri de gözüküyor.

Teşekkürler ama bir sorum var Kingston'un sitesine girip SSD için Driver indirmeme gerek var mı?
Ben gerek duymuyorum, Windows 1909 sürümünde SSDler için en iyi şekilde zaten optimize etti, sürücüyü yüklemek hızlarda bir fark yaratmıyor, yaratsa da 1-2MB için değmiyor programı kurduğuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…