Mert Demirci.
Centipat
Yakınlaştırmayı deneseniz önce ?Tost makinesıyla mı çektin?
Tost makinesi yada hesap makinesi ne fark eder? Buraya yorum yapma amacınız sorunu çözmeye yönelik olması gerekir, insanları yadırgamak değil.Tost makinesıyla mı çektin?
O yazdığınız şeyleri nasıl yapacağım.Yakınlaştırmayı deneseniz önce ?
CrystalDiskMark ile 4K Random ve IOPS değerlerini de paylaşabilir misiniz? Seri yazmadan çok rastgele yazma daha önemli.
CrystalDiskMark programında en alt satırı çalıştırın, barlarda çıkan sonuçlar ile birlikte fareyi üstünde tutunca barların IOPS bilgileri de gözüküyor.Redmi Note 8 Pro ile çektim 64 megapiksel kamerası ile gözün görmüyorsa bir şey yapamam.
O yazdığınız şeyleri nasıl yapacağım.
CrystalDiskMark programında en alt satırı çalıştırın, barlarda çıkan sonuçlar ile birlikte fareyi üstünde tutunca barların IOPS bilgileri de gözüküyor.
Ben gerek duymuyorum, Windows 1909 sürümünde SSDler için en iyi şekilde zaten optimize etti, sürücüyü yüklemek hızlarda bir fark yaratmıyor, yaratsa da 1-2MB için değmiyor programı kurduğuna.Teşekkürler ama bir sorum var Kingston'un sitesine girip SSD için Driver indirmeme gerek var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.