2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 21 Şubat 2021 #21 Hayır.
ensopat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2013 Mesajlar 1.374 Çözümler 19 Yer Adalar 21 Şubat 2021 #22 OCZ Vertex için bunu kullanmıştım Download OCZ SSD Utility - MajorGeeks
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 21 Şubat 2021 #23 Güzel eşeğim yapmamış bir uygulama, kırıldım.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 21 Şubat 2021 #24 Arsenik dedi: Güzel eşeğim yapmamış bir uygulama, kırıldım. Genişletmek için tıkla... Artık eşek şakası yapmayın. Ayrıca PNY'nin yazılımı da var. TR pazarına girdiğine göre eklenebilir. PNY - Support for Solid State Drives Access support, product brochures, user guides, tutorials and warranties for Solid State Drives (SSDs) at pny.com www.pny.com
Arsenik dedi: Güzel eşeğim yapmamış bir uygulama, kırıldım. Genişletmek için tıkla... Artık eşek şakası yapmayın. Ayrıca PNY'nin yazılımı da var. TR pazarına girdiğine göre eklenebilir. PNY - Support for Solid State Drives Access support, product brochures, user guides, tutorials and warranties for Solid State Drives (SSDs) at pny.com www.pny.com
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #25 Flash ID her ne kadar belli bir firmaya ait olmasa da işe yarar özellikleri var, eklenebilir.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 21 Şubat 2021 #26 246941 dedi: Artık eşek şakası yapmayın. Ayrıca PNY'nin yazılımı da var. TR pazarına girdiğine göre eklenebilir. PNY - Support for Solid State Drives Access support, product brochures, user guides, tutorials and warranties for Solid State Drives (SSDs) at pny.com www.pny.com Genişletmek için tıkla... Yanlış anlama, kullanıyorum ve memnunum. Firmanın adı eşek ayrıca ben ne yapayım.
246941 dedi: Artık eşek şakası yapmayın. Ayrıca PNY'nin yazılımı da var. TR pazarına girdiğine göre eklenebilir. PNY - Support for Solid State Drives Access support, product brochures, user guides, tutorials and warranties for Solid State Drives (SSDs) at pny.com www.pny.com Genişletmek için tıkla... Yanlış anlama, kullanıyorum ve memnunum. Firmanın adı eşek ayrıca ben ne yapayım.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #27 246941 dedi: Artık eşek şakası yapmayın. Ayrıca PNY'nin yazılımı da var. TR pazarına girdiğine göre eklenebilir. PNY - Support for Solid State Drives Access support, product brochures, user guides, tutorials and warranties for Solid State Drives (SSDs) at pny.com www.pny.com Genişletmek için tıkla... PNY ve OCZ yazılımlarının da eklenmesi için raporladım.
246941 dedi: Artık eşek şakası yapmayın. Ayrıca PNY'nin yazılımı da var. TR pazarına girdiğine göre eklenebilir. PNY - Support for Solid State Drives Access support, product brochures, user guides, tutorials and warranties for Solid State Drives (SSDs) at pny.com www.pny.com Genişletmek için tıkla... PNY ve OCZ yazılımlarının da eklenmesi için raporladım.
Mehmet A Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #28 @Rambo Okan Güler Kinu biraz hortlamış gibi olacak ama olsun. Aldırdığın SSD nin de yazılımını ekleyelim bari SSD Scope | Software Download - Transcend Information, Inc. Kullanan olduğunu pek sanmıyorum ama olsun.
@Rambo Okan Güler Kinu biraz hortlamış gibi olacak ama olsun. Aldırdığın SSD nin de yazılımını ekleyelim bari SSD Scope | Software Download - Transcend Information, Inc. Kullanan olduğunu pek sanmıyorum ama olsun.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #29 Mehmet A dedi: @Rambo Okan Güler Kinu biraz hortlamış gibi olacak ama olsun. Aldırdığın SSD nin de yazılımını ekleyelim bari SSD Scope | Software Download - Transcend Information, Inc. Kullanan olduğunu pek sanmıyorum ama olsun. Genişletmek için tıkla... Eklenmesi için rapor yolladım. Teşekkürler.
Mehmet A dedi: @Rambo Okan Güler Kinu biraz hortlamış gibi olacak ama olsun. Aldırdığın SSD nin de yazılımını ekleyelim bari SSD Scope | Software Download - Transcend Information, Inc. Kullanan olduğunu pek sanmıyorum ama olsun. Genişletmek için tıkla... Eklenmesi için rapor yolladım. Teşekkürler.
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.083 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 18 Ağustos 2021 #30 Intel SSD'lerin herhangi bir yazılımı var mı?