SSD var ancak bilgisayar yavaş açılıyor

Shift tuşuna basılı tutarak bilgisayarı yeniden başlat. Buradan başlangıç onarmayı bulup tıkla. Birde İntel rapid storage sürücülerini yüklemeyi dene.
Başlangıç onarmayı denedim fakat başarısız oldu. Kullandığım anakart msi B350 tomahawk bahsettiğin sürücüye sahip değil.

Temiz format atıp denediniz mi? Chipset'iniz güncel mi? Benim yazma hızım 600 idi. Yavaşlığının sebebini araştırırken chipset'imin güncel olmadığını @Neurevt hocam sayesinde öğrendim ve şu an 1200 (normal değerinde). Sizin SSD'niz de normal hız değerlerinde mi çalışıyor?

Temiz format atıp denediniz mi? Chipset'iniz güncel mi? Benim yazma hızım 600 idi. Yavaşlığının sebebini araştırırken chipset'imin güncel olmadığını @Neurevt hocam sayesinde öğrendim ve şu an 1200 (normal değerinde). Sizin SSD'niz de normal hız değerlerinde mi çalışıyor?
Her şeyi güncel tutuyorum.

BIOS ayarlarından ''Fast Boot'' özelliğini etkinleştirebilirsiniz. Daha hızlı açılacaktır.
Bios ayarları doğru fakat dediğim gibi bazen 3 dakikada bazen 6 saniyede açılıyor.

Bence en kolay yolu temiz format at sürücülerini tekrar kur dene olmuyorsa garantiye ve ya servise gönder.
Aynısı olduğu zaman format atmıştım ancak 1-2 gün sonra aynı şeyler olmaya başladı. Msi markasını arayıp bir görüşeceğim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı