Exercus Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #1 SSD varken HDD kullanıyor, %100 sistem kullanımı alıyorum. Daha bugün PSU almıştım. Neden olabilir?
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 7 Nisan 2025 #2 Exercus dedi: SSD varken HDD kullanıyor, %100 sistem kullanımı alıyorum. Daha bugün PSU almıştım. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Windows nerede kuruluysa onu kullanır Ya da HDD de oyun varsa HDD'yi kullanır oyun açıkken bunda anormal bir durum yok. Artı 0 Eksi
Exercus dedi: SSD varken HDD kullanıyor, %100 sistem kullanımı alıyorum. Daha bugün PSU almıştım. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Windows nerede kuruluysa onu kullanır Ya da HDD de oyun varsa HDD'yi kullanır oyun açıkken bunda anormal bir durum yok.
KS KS Exercus Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #3 Aydoğan BV dedi: Windows nerede kuruluysa onu kullanır Ya da HDD de oyun varsa HDD'yi kullanır oyun açıkken bunda anormal bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Evet ama önceden kullanmiyordu GTA oynarken Artı 0 Eksi
Aydoğan BV dedi: Windows nerede kuruluysa onu kullanır Ya da HDD de oyun varsa HDD'yi kullanır oyun açıkken bunda anormal bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Evet ama önceden kullanmiyordu GTA oynarken
L0rrec Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 3.846 Makaleler 11 Çözümler 24 7 Nisan 2025 #4 virüs koruma v.s var mı? bir şey çalışıyor arka planda ona bakın. Artı 0 Eksi