HDD varken SSD gerekli mi?

SSD sadece açılış kapanış hızlarını değil sistemin tüm hızını etkiler. FPS arttırmaz tabii ki fakat masaüstü kullanımınızda ciddi hız farkları yaratır.

Eğer siz yaşam kalitenizi arttırmak vakit kazanmak stres seviyesini azaltmak ve uzun mutlu bir ömür istiyorsanız hdd yi geri dönüşüme atın (tabi verileri kopyaladıktan sonra) ve kaliteli bir ssd ile yeni bir sayfa açın bu işin kral ları da işlemciyi ek ürün olarak üreten asıl işi ssd olan intel ve elektronik devi samsung (intel ile alakalı söylediğim gerçek yani bu kadar önemli bu ssd)

Eğer siz yaşam kalitenizi arttırmak vakit kazanmak stres seviyesini azaltmak ve uzun mutlu bir ömür istiyorsanız hdd yi geri dönüşüme atın (tabi verileri kopyaladıktan sonra) ve kaliteli bir ssd ile yeni bir sayfa açın bu işin kral ları da işlemciyi ek ürün olarak üreten asıl işi ssd olan intel ve elektronik devi samsung (intel ile alakalı söylediğim gerçek yani bu kadar önemli bu ssd)
Geçiş yaptım klonladım Samsung 500Gb 860 Evo aldım haklısın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı