SSD ve HDD beraber kullanmak performansı etkiler mi?

Hiçbir şekilde yavaşlatmaz. İşletim sistemi zaten SSD'ye kurulur, vızır vızır takılırsın. HDD içine de film, müzil, resim ıvır zıvır atarsın. Hatta oyunlar çok hızlı yüklensin derdin yoksa oyunları da HDD'ye atarsın.
Ben şahsen HDD bulunması şart diye düşünüyorum çünkü HDD SSD'ye göre daha sağlıklı, uzun ömürlü ve data kurtarması kolay. Ve tabi ucuz.

Hiçbir şekilde yavaşlatmaz. İşletim sistemi zaten SSD'ye kurulur, vızır vızır takılırsın. HDD içine de film, müzil, resim ıvır zıvır atarsın. Hatta oyunlar çok hızlı yüklensin derdin yoksa oyunları da HDD'ye atarsın.
Ben şahsen HDD bulunması şart diye düşünüyorum çünkü HDD SSD'ye göre daha sağlıklı, uzun ömürlü ve data kurtarması kolay. Ve tabi ucuz.
HDD bulunması şart değil ama bulunabilirde. Günümüzde artık SSD'lerde gayet makul fiyatlare geliyor.
Bilgisayar alirken SSD ve HDD birlikte olmasi performansi yavaslatir mi? Sadece SSD almak daha mi iyi?
Sizin 2 3 TB'dan fazla depolama alanına ihtiyacınız yoksa. Onun yerine SSD'de alabilirsiniz.

HDD bulunması şart değil ama bulunabilirde. Günümüzde artık SSD'lerde gayet makul fiyatlare geliyor.

Sizin 2 3 TB'dan fazla depolama alanına ihtiyacınız yoksa. Onun yerine SSD'de alabilirsiniz.
Tek kriter fiyat değil, tekrar okuyabilirsin yazdığımı. Ki makul falan da değil yani. Neyse.

Tek kriter fiyat değil, tekrar okuyabilirsin yazdığımı. Ki makul falan da değil yani. Neyse.
Hocam oradan belge yüklerkende bilgisayarın hızlı olması gereken durumlar olabiliyor. Fiyatı makul hocam. Hergün PC'ine birşeyler almazsın bazen alırsın. Buda iyi kullanmak için yatırımdır. Bu arada oyunlarda sahneler arası o kadar süre beklemek çok saçma ne gerek var?
Seagate ST1000DM010 Sabit Sürücü, 1 TB, Gümüş 703 TL
Samsung MZ-V7S1T0BW 970 EVO Plus NVMe® M.2 SSD, 1TB, Dahili SSD, Laptop ve Masaüstü ile Uyumlu 1256 TL
Arada 550 TL fiyat farkını mı bana makul değil diyorsunuz? 500 TL ile kaç kat fazla performans alıyorsun bunları hiç mi düşünmüyorsunuz? Aynı zamanında hesap makineleri okullara girmesin diyen hocalar gibi davranıyorsunuz. Attığım SSD gayet uzun ömürlü ayrıca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı