HDD bulunması şart değil ama bulunabilirde. Günümüzde artık SSD'lerde gayet makul fiyatlare geliyor.Hiçbir şekilde yavaşlatmaz. İşletim sistemi zaten SSD'ye kurulur, vızır vızır takılırsın. HDD içine de film, müzil, resim ıvır zıvır atarsın. Hatta oyunlar çok hızlı yüklensin derdin yoksa oyunları da HDD'ye atarsın.
Ben şahsen HDD bulunması şart diye düşünüyorum çünkü HDD SSD'ye göre daha sağlıklı, uzun ömürlü ve data kurtarması kolay. Ve tabi ucuz.
Sizin 2 3 TB'dan fazla depolama alanına ihtiyacınız yoksa. Onun yerine SSD'de alabilirsiniz.Bilgisayar alirken SSD ve HDD birlikte olmasi performansi yavaslatir mi? Sadece SSD almak daha mi iyi?
Tek kriter fiyat değil, tekrar okuyabilirsin yazdığımı. Ki makul falan da değil yani. Neyse.HDD bulunması şart değil ama bulunabilirde. Günümüzde artık SSD'lerde gayet makul fiyatlare geliyor.
Sizin 2 3 TB'dan fazla depolama alanına ihtiyacınız yoksa. Onun yerine SSD'de alabilirsiniz.
Hocam oradan belge yüklerkende bilgisayarın hızlı olması gereken durumlar olabiliyor. Fiyatı makul hocam. Hergün PC'ine birşeyler almazsın bazen alırsın. Buda iyi kullanmak için yatırımdır. Bu arada oyunlarda sahneler arası o kadar süre beklemek çok saçma ne gerek var?Tek kriter fiyat değil, tekrar okuyabilirsin yazdığımı. Ki makul falan da değil yani. Neyse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.