SSD ve HDD olan bilgisayarda HDD dolarsa bilgisayar yavaşlar mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
İzoly 256Gb SSD
Anakart
Esonic H61
Bilgisayarımda Izoly 256 GB SSD ve Samsung 320GB 7200RPM HDD var SSD'yi doldurursam yavaşlar biliyorum ama HDD de 10GB gibi küçük bir alan kalsa PC yavaşlar mı?

Bilgisayarımda Izoly 256 GB SSD ve Samsung 320GB 7200RPM HDD var SSD'yi doldurursam yavaşlar biliyorum ama HDD de 10GB gibi küçük bir alan kalsa PC yavaşlar mı?
Windows ssdde kurulu olcağından sanmıyorumda. Hddyi nasıl doldurucaksınki? :

Hddyi nasıl doldurucaksınki? :
Bu ne saçma bir soru? Oyun yükler video depolar bir şeyler yapar doldurur neden dolmasın?

Fresh çalışma için genellikle %10 boş bırakılması önerilir.
Bu sadece Windows'un kurulu olduğu disk için geçerli. Diğer disklerin ne kadar dolu olduğu bilgisayarın hızını etkilemez. (diske taşıma/kopyala vs. yaparken hız yavaşlayabilir belki)

Benim diskler böyle fazla yavaslama görmedim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    3,7 KB · Görüntüleme: 42
Bu ne saçma bir soru? Oyun yükler video depolar bir şeyler yapar doldurur neden dolmasın?

Bu sadece Windows'un kurulu olduğu disk için geçerli. Diğer disklerin ne kadar dolu olduğu bilgisayarın hızını etkilemez. (diske taşıma/kopyala vs. yaparken hız yavaşlayabilir belki)

E tabii canım Windows'un kurulu olduğu disk önemli olan onu yazmamış galiba.

Hocam hddye oyun yüklenirmi? Yüklenirde kaç yılda açılıt oyun ve ssdsi boşsa hddye niye kuruyor ? Onu sordum .

HDD'ye neden oyun yüklenmesin? Tamam yavaş ama abartmayın o kadarda. Ben bir kaç oyunum ve programım HDD'ye kurulu hiç sorun yaşamıyorum.
Hocam ben arkadaşa hddye sakın oyun yükleme fln demedimki ssdyi kullan dedim. Hddye video resim fln atar ha ssd doluysa tamam yüklesin sorun olmaz. Ama ağır oyunlar yükleye kalkarsa 2 saat bekler onu diyorum . Ona kalmış .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı