Enes Bilir 33
Decapat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, yeni bilgisayar teknik servisinin taktığı SSD'ye 0'dan Windows kurmuşlar ama Windows crack olduğu için yazılımsal sıkıntılar çıktı. Ben de kendi USB'den Windows kurdum temiz önyüklemeyle ama default boot device missing or boot failed hatası vermeye başladı.
Çözümü de BIOS'tan boot kısmında UEFI'yi legacy Support yapmakmış normalde. Ben sorunu Windows'un kurulu olduğu SSD'yi üste taşıyarak çözmeyi planlıyordum, flash bellekten Linux kullanacağım zamanlar flashı üste alıp öyle boot ettiriyordum. Ama disk listesi çıkmadı.
BIOS'taki ilk information sekmesinde hem HDD hem de SSD'yi görüyorum ancak boot sekmesinde UEFI modunda çıkmıyor.
Vaktini ayırıp yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler
Çözümü de BIOS'tan boot kısmında UEFI'yi legacy Support yapmakmış normalde. Ben sorunu Windows'un kurulu olduğu SSD'yi üste taşıyarak çözmeyi planlıyordum, flash bellekten Linux kullanacağım zamanlar flashı üste alıp öyle boot ettiriyordum. Ama disk listesi çıkmadı.
BIOS'taki ilk information sekmesinde hem HDD hem de SSD'yi görüyorum ancak boot sekmesinde UEFI modunda çıkmıyor.
Vaktini ayırıp yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler
Son düzenleyen: Moderatör: