SSD ve HDD'de attention diye bir sorun çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba @Murat5038 hocam kusura bakmayın. Kasa servisten geldi. Hazır gelmişken parçaları yerine takayım dedim o yüzden geciktim. Bu arada kasanın incelemesini büyük ihtimal yarın yapacağım.:) Şimdi gelelim soruna.
1. Samsung magican programı yüklü. Tekrar silip yükleyeyim mi?
2. Samsung performance restoration programı yüklü değil.
3. Şimdi harddiske scannow yapacağım.

@Murat5038 hocam Samsung performance restarationu yükledim. Aşağıdaki fotoğrafa göre ne yapacağım?
Ekran Alıntısı.PNG

@Murat5038 hocam Samsung performance restarationu yükledim. Aşağıdaki fotoğrafa göre ne yapacağım?
SSD'de %10 kadarı boş ise start'a basacaksın firmware güncelleyecek. Firmware yaparken sakın kapatma hiçbir işlem yapma. Donsa bile elleme.

Yaptım @Murat5038 hocam. Sonuç aşağıda. Dün harddisk ile ilgili işlem yapmadım. Çünkü tam yapacağım sırada aklıma dediğiniz chkdsk 'nin yanına sürücü olarak D: yi yazdıktan sonra f/ /r sfc /scannow yapacağım. Yani şu şekilde mi? chkdsk D: f/ /r sfc /scannow.

Ekran Alıntısı.PNG

chkdsk 'nin yanına sürücü olarak D: yi yazdıktan sonra f/ /r sfc /scannow yapacağım. Yani şu şekilde mi? chkdsk D: f/ /r sfc /scannow.
Hayır sadece dediğimi yazacaksınız. komutu yanlış yazmışsınız ilk yazdığımı iyi kontrol edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı