- Makaleler
- 13
@Murat5038 hocam SSD diagnostic aracını bulabileceğim link verebilir misiniz? HDD'ye chkdsk f/ /r yapıp, sfc /scannow nasıl yapacağım? Bu konuda bilgim olmadığı için söylüyorum.
Başlat'a cmd yazıp yönetici olarak çalıştırıp dediklerimi yazıp enter'a bas.HDD'ye chkdsk f/ /r yapıp, sfc /scannow nasıl yapacağım? Bu konuda bilgim olmadığı için söylüyorum.
SSD'de %10 kadarı boş ise start'a basacaksın firmware güncelleyecek. Firmware yaparken sakın kapatma hiçbir işlem yapma. Donsa bile elleme.@Murat5038 hocam Samsung performance restarationu yükledim. Aşağıdaki fotoğrafa göre ne yapacağım?
Hayır sadece dediğimi yazacaksınız. komutu yanlış yazmışsınız ilk yazdığımı iyi kontrol edin.chkdsk 'nin yanına sürücü olarak D: yi yazdıktan sonra f/ /r sfc /scannow yapacağım. Yani şu şekilde mi? chkdsk D: f/ /r sfc /scannow.
Kaç kere dedim komutu yanlış yazıyorsun dikkatli oku. Ayrıca sfc ile birleşik yazamazsın. verdiklerim 2 komuttur.@Murat5038 hocam dediğiniz gibi yaptım fakat olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.