Çözüldü SSD ve HDD'deki dosyaları nasıl görebilirim?

• Konuyu başlatan Bonita
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 2.708
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bonita

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yeni SSD aldım ve içine Windows kurdum. HDD'de de Windows kurulu ve içinde oyunlarım falan var. SSD ile Windows'a girdiğim zaman HDD'deki oyunları nasıl oynarım, veya dosyalara nasıl erişirim?

Çözüm
Fotodaki gibi

Sadece SSD gözüküyor.
CMD'yi yönetici başlatıp
Diskpart
List vol yazıp HDD hangi disk ise onu seçtikten sonra "assign letter x" yazınca gözüküyor mu denermisiniz?
Örneğin benim HDD'm Volume 0, "sel vol 0" dedikten sonra assign letter x yazınca gözüküyor.
1665235670413.png
Olmuş galiba hocam :D Bilgisayarı yeniden başlattığınızda görünüyor mu acaba HDD? Bazen gidebiliyor, CMD'den aynı komutları girmeniz gerekebilir ara sıra.

Olmuş galiba hocam :D Bilgisayarı yeniden başlattığınızda görünüyor mu acaba HDD? Bazen gidebiliyor, CMD'den aynı komutları girmeniz gerekebilir ara sıra.
Hocam oldu çok teşekkür ederim günlerdir uğraşıyorum meğerse bu kadar basitmiş. Bu arada HDD deki windowsu silsem bir şey olur mu? SSD de zaten var windows

Hocam oldu çok teşekkür ederim günlerdir uğraşıyorum meğerse bu kadar basitmiş. Bu arada HDD deki windowsu silsem bir şey olur mu? SSD de zaten var windows
Olmaz hocam, eğer kullanmayacaksanız silebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı