SSD vs M2 SSD

Ben de sata m2den nefret ederim oraya bir şey takacaksan eğer kesinlikle nvme ssd takmalısın ki zaten ben de nvme önerdim, fiyatı da gayet güzel.
Evet dostum M2 SSD istiyorum NVMe değil Bu fiyat aralığında galiba normal M2 de yok.

SSD ile M2 arasında uçurumlar kadar fark var mı?
standart ssd ile m2 ssd arasında hiçbir fark yok eğer alacaksan benim sana önerdiğim ssdyi gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Evet dostum M2 SSD istiyorum NVMe değil Bu fiyat aralığında galiba normal M2 de yok.

SSD ile M2 arasında uçurumlar kadar fark var mı?
standart ssd ile m2 ssd arasında hiçbir fark yok eğer alacaksan benim sana önerdiğim ssdyi gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Bırak uçurum kadar farkı, benim SATA III SSD, M.2 SSD'mden daha performanslı Random IOPS değerleri veriyor. M.2 NVMe SSD almadıktan sonra, hiçbir "kaliteli" SSD arasında fark göremezsin.

Sata III SSD ile aynı fiyat bandında seyrettiği için, M.2 SSD almıştım. Yoksa SATA III SSD alabilirsin. Sorun olmaz.

M.2 SSD'yi o fiyata bulamazsınız.
Bu SSD iyidir.

Şu an herkes bu SSD'yi öneriyor. Büyük ihtimalle bunu alacağım

Aklımda birkaç soru var:
  1. SSD'yi, HDD'yi anakarata bağladığım kabloyla SATA 3'e bağlayacağım değil mi?
  2. Temiz kurulum yaparken HDD bölümlerini birleştirmem mantıklı mı yoksa yine 2 ayrı bölüm olarak kalmalı mı?
  3. Birleştireceksem, D bölümünün içindekileri silmeden birleştirmem mümkün mü?

Evet bu konu hep kafama takılıyordu 3500 okuma hızı olan m2 ssdyle 500 okuma hızı olan sata SSD oyunları nasıl aynı sürede açıyor anlamış değilim.

Xpg SX6000 Pro öneririm.

Xpg SX6000 Pro öneririm.

Ürün istediğim fiyat bandında değil.

Tavsiye yaparken yapmak için yapmayın lütfen. Neden önerdiğinizi nereden önerdiğinizi yazarsanız biz yeni alacak kişileri daha çok aydınlatmış olursunuz.

Son düzenleme:
Bütçe olarak çıkabileceğin en son fiyat nedir? SX6000 Pro modeli burada 269 TL'ye satılıyor. Sorularına gelecek olursak:
1- SATA bir SSD alacaksan aynı tür bir kablo kullanabilirsin.
2- Bu tamamen kullanımım şekline bağlı. Ben genellikle 2 bölüm yapıyorum. Bir bölüme oyunları kuruyorum. Diğer bölümü ise arşiv için kullanıyorum.
3- Bildiğim kadarıyla temiz kurulumda bu mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…