SSD Windows yükleme sonrası HDD'deki Windows nasıl silinir?

tayfun eker

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba herkese. 10 yıllık bilgisayarıma SSD takıp gençleştirmek istiyorum. Bunun için Intenso'nun 240GB SSD'sini aldım. Elime ulaşır ulaşmaz flash bellek kullanarak sıfırdan sistem kurmak istiyorum. Emekliye ayrılan mekanik diskimide HDD Caddy diye bir aparatla DVD kısmına takıp ek olarak çalışmasını istiyorum fakat gün sonunda iki diskte de sistem kurulmuş olacak. HDD'deki sistemi tamamen nasıl silebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulum sırasında silebiliyorsun sorun olmuyor.

Ben ilk defa bu işlere girişicem. YouTube'dan baktığımda bu karşılaştığım sorunu gösteren bir video göremedim. Nereden siliniyor nasıl siliniyor anlatabilir misiniz?

USB'den boot edince disk biçimlendirme kısmı gelecek oradaki tüm bölümleri sil de ve sadece SSD'ye yeni de yeni dedikten sonra bir sistem dosyası oluşturucak ve SSD'ni oluşturucak sonra HDD ne yeni de bu sayede boşalmış olacak ileri demeden önce SSD'yi seç ve ileride kurulum bitince C ve D diski diye ayrılmış olacaklar C senin SSD D ise HDD olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…