SSD yanına HDD takarsak yavaşlar mı?

Şimdi bildiğiniz üzere insanlar genelde SSD'nin yanına 1 TB HDD takar, ben de takacağım fakat bir sorun var. Benim SSD'min alanı doldu. PC'ye HDD'yi takınca artık HDD hızında mı olacak? HDD'yi mi kullanacak yani SSD dolunca? Merak ettim. Ona göre SSD ya da HDD alacağım.

Merhaba.

Öncelikle ne yazık ki yazınız anlaşılmıyor.

Yazınızdan anladığım kadarıyla "SSD dolarsa bilgisayar hard diske mi geçer" bunumu demek istediniz?

Şimdi bildiğiniz üzere insanlar genelde SSD'nin yanına 1 TB HDD takar, ben de takacağım fakat bir sorun var. Benim SSD'min alanı doldu. PC'ye HDD'yi takınca artık HDD hızında mı olacak? HDD'yi mi kullanacak yani SSD dolunca? Merak ettim. Ona göre SSD ya da HDD alacağım.

Hangi yazılımlar SSD'ye kurulmuşsa onlar hızlı çalışacak. HDD'ye kurtulanlar da HDD hızında çalışacak. Fakat SSD'de 20-25gb bir boş alan bırakmanız tavsiyedir.

merhaba.

Öncelikle ne yazık ki yazınız anlaşılmıyor.

Yazınızdan anladığım kadarıyla "SSD dolarsa bilgisayar hard diske mi geçer" bunumu demek istediniz?

Demek istediğim benim SSD'im dolunca PC hddemi geçer geçerse PC hddmi kullanır.
Hangi yazılımlar SSD'ye kurulmuşsa onlar hızlı çalışacak. HDD'ye kurtulanlar da HDD hızında çalışacak. Fakat SSD'de 20-25GB bir boş alan bırakmanız tavsiyedir.

Onları nasıl kuracağım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı