SSD yazma hızı internet hızına yetişemiyor

Bütçe
1000

fearles81

Decapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
adata su630
Anakart
MSI B450M BAZOOKA
Herkse merhaba TurkNet GigaFiber internet bağlattırdım Steam de oyun vb indirirken disk yazmayı çok bekliyorum sanırım yani SSD'min yazma hızı internet hızına yetişemiyor gibi böyle bir şey mümkün mü?
Sistem bilgilerim.

msı A320M bazooka​

Ryzen 5 1600X.
16 GB RAM
RX580 8 GB

500GB hard disk 500 GB SSD.
SSD değerlerim
ssd.jpeg

SSD'İM

Adata SU630 480GB 520MB-450MB/s SATA SSD ASU630SS-480gq-r

link: https://www.hepsiburada.com/adata-s...62LTdef_dBPBkKNaDpRoCNWIQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Aşağıdaki ürün kampanyada bunu alınır mı?

Bir de bu ürünü alırsam anakartımla uyumlu mu değil mi nasıl öğrenirim?

Son düzenleme:
1 Gbit net ile saniyede en fazla 125 MB indirme yapabilirsiniz yani kurtarır.
hocam peki neden çok geç oluyor en basitinden valorant güncellerken bile tak 35-40 oluyor anında sonra baya bi süre diskin yazmasını bekliyorum. birde anakartım ssd uyumlu mu acaba ?

Mümkün SSD'ye darboğaz olduğundan internetten indirdiğiniz herhangi bir şey yavaş inecektir.

Yorumunuz için teşekkürler anakartım SSD ile uyumlu mu acaba?

hocam peki neden çok geç oluyor en basitinden valorant güncellerken bile tak 35-40 oluyor anında sonra baya bi süre diskin yazmasını bekliyorum. birde anakartım ssd uyumlu mu acaba ?

Yorumunuz için teşekkürler anakartım SSD ile uyumlu mu acaba?
Bahsettiğiniz yavaşlık Epic games, Steam gibi hizmetlerin sunucularından kaynaklanabilir. Sunucusu bulunduğunuz şehirde olan aynı zamanda sunucusu hızlı olan bir kaynaktan indirme yaptığınızda yüksek hız alacaksınızdır muhtemelen.

Bahsettiğiniz yavaşlık Epic games, Steam gibi hizmetlerin sunucularından kaynaklanabilir. Sunucusu bulunduğunuz şehirde olan aynı zamanda sunucusu hızlı olan bir kaynaktan indirme yaptığınızda yüksek hız alacaksınızdır muhtemelen.
örnek bir site paylaşabilir misiniz denemem için ?

örnek bir site paylaşabilir misiniz denemem için ?
Buradan hız testi yapabilirsiniz çünkü hız testi yaparken arka planda teknik olarak geçici indirme yapıyor. Diğer hız testlerine kıyasla daha güçlü gibi. Hızınız 900-1000 civarı ise dert edecek birşey yok.

Buradan hız testi yapabilirsiniz çünkü hız testi yaparken arka planda teknik olarak geçici indirme yapıyor. Diğer hız testlerine kıyasla daha güçlü gibi. Hızınız 900-1000 civarı ise dert edecek birşey yok.
peki anakartıma m2 ssd uyarmı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı