Çözüldü SSD yerine HDD'ye indirme yapma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fenerbahçelii

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Windows'u SSD'ye kurdum D diski olarak da HDD mi koydum benim Windows'um SSD de olduğu için indirilenler SSD'ye gidiyor ve az yerim var ben bu indirileni nasıl D'ye indirtirim?

Çözüm
D diskinde "inenler" gibi bir klasör oluşturun.
Tarayıcı ayarlarına girin. Dosyaların indirileceği yeri değiştirebilirsiniz. Bu inenler klasörünü seçip kaydedin.
İnternet tarayıcın üzerinden indirilen dosyalardan bahsediyorsan, tarayıcı ayarlarından varsayılan dizini veya her indirmede nereye indireceğini sormasını seçebilirsin

İndirmeleri başlatmadan önce indirilecek yeri manuel seçebiliyorsun oradan D'ye kaydet.

Hocam Google'dan indirirken öyle seçemiyoruz nereden seçeceğim?
İnternet tarayıcın üzerinden indirilen dosyalardan bahsediyorsan, tarayıcı ayarlarından varsayılan dizini veya her indirmede nereye indireceğini sormasını seçebilirsin.

Nasıl yapacağım hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Chrome ayarlarına indirilen yaz oradan çıkan konum kısmının sağında değiştir yazıyor. D olarak değiştir. Çok basit bir işlem lakin harici programlar kullanıyorsanız uTorrent veya IDM gibi o programların arayüzündeki ayarlar kısmından yapacaksınız bu sefer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı