HDD hızına inmeleri için aşırı ısınmaları ve de aşırı veri yazılması lazım. Kötü senaryoda bile en dandik SSD en iyi HDD'nin hızına inmez.
Arkadaşlar SSD yavaşlayabilir ama SSD yavaşlatır mı?
HDD hızına inmeleri için aşırı ısınmaları ve de aşırı veri yazılması lazım. Kötü senaryoda bile en dandik SSD en iyi HDD'nin hızına inmez.
Soruyu anlamadım.Arkadaşlar SSD yavaşlayabilir ama SSD yavaşlatır mı?
Kaliteli bir marka/model ise ömürlük olur. Bu yüzden almışken kalitesini alın, başınız ağrımasın. 4 yıldır Samsung 850 Evo 250 GB kullanıyorum. Daha 11 TB yazmış. 80 TB biçmiş firma, gerisini sen düşün.
Arkadaşlar az önce okuduğum bir konuda bir arkadaş bundan bahseti. SSD zaman geçtikçe yavaşlıyormuş hata HDD hızına dönüyormuş. Bu gerçekten doğru mu?
Bilgisayara zararı olur mu?Soruyu anlamadım.
Arkadaşlar az önce okuduğum bir konuda bir arkadaş bundan bahseti. SSD zaman geçtikçe yavaşlıyormuş hatta HDD hızına dönüyormuş. Bu gerçekten doğru mu?
- SSD zamanla yavaşlayabilir ama bunun olması için cidden inanılmaz miktarda veri yazıp silmeniz lazım.
- Bu da normal şartlarda 6 seneden önce zor.
- Üreticinin vaat ettiği TBW değerini aşsanız bile SSD yavaşlamıyor ki onu da burada gösterdik:
Elimde HP'nin OEM bir kasası var, HDD konumlandırması dik geliyor fabrika çıkışlı. 7 seneden fazladır çalışıyor bilgisayar. Öyle bir sorun olmaması lazım.Bende hardisk var dik koydum bilgisayar calışmadı :/ ve bozuldu diye SSD aldım meger dik oldugu icinmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.