SSD'de 23 GB alan kalması sorun olur mu?

Monster Abra A5 v15.4 bilgisayarıma yüklemek için GTA 5 satın aldım. Ancak Steam'de 98 GB alan gerektiği yazıyor. Şu an SSD'deki boş alan 121 GB. Oyunu yüklediğimde 23 GB boş alan kalacak ki; ilk defa bilgisayarımdaki alan bu kadar dolacak.
SSD'de GTA 5'ten sonra 23 GB alan kalması, bilgisayarın hızına etki eder mi? Veya başka bir soruna neden olur mu?
Oyunu hikayesini bitirince sileceğim zaten.
Eğer sorun olacaksa bilgisayarımdaki tek oyun olan FIFA 21'İ de istemeyerek de olsa silmek zorunda kalırım.

Son düzenleme:
Monster Abra A5 v15.4 bilgisayarıma yüklemek için GTA 5 satın aldım. Ancak Steam'de 98 GB alan gerektiği yazıyor. Şu an SSD'deki boş alan 121 GB. Oyunu yüklediğimde 23 GB boş alan kalacak ki; ilk defa bilgisayarımdaki alan bu kadar dolacak.
SSD'de GTA 5'ten sonra 23 GB alan kalması, bilgisayarın hızına etki eder mi? Veya başka bir soruna neden olur mu?
Oyunu hikayesini bitirince sileceğim zaten.

Benim SSD lerimden 1'i 63GB diğeri ise 52 GB boş alana sahip bir yavaşlama vs yok sağlık durumu da düşmüyor.

Benim 500 GB'lık SSD'im var ve 80 GB'ın altında yer kalınca droplar girmeye başlıyor 25 30 GB ı düşünemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı