SSD'de alan eksik gözüküyor

CoffeHolic

Megapat
Bugün Windows 11 yüklemesi yaptım sistem tavsiyesi üzerine sonra Valorant'ta bir sıkıntı yaşadığım için Windows 10'a geri dönme kararı aldım. Sonra sisteme baktığımda GB eksik vardı. Disk 465 GB tüm klasörler toplamı 443.5. sizce sorun nerede?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Windows 11 yüklemesi yaptım sistem tavsiyesi üzerine sonra Valorant'ta bir sıkıntı yaşadığım için Windows 10'a geri dönme kararı aldım. Sonra sisteme baktığımda GB eksik vardı. Disk 465 GB tüm klasörler toplamı 443.5. sizce sorun nerede?

Windows %8 miydi neydi hatırlamıyorum o kadarlık kısmı göstermiyor yani 120 GB ise 111 GB falan görünebiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SSD'ni̇n ne kadarlık alanını doldurmam sağlıklı olur acaba? 1TB'lik HDD'ye sahibim ancak hala montaj yapamadım tavsiyeleriniz?

HDD için 40 GB'den fazla olması daha sağlıkla fakat SSD için ben 1 hafta boyunca 10 GB ile kullandım sorun olmadı bir tek yazma hızı azaldı o da kapasite açılınca düzeldi 25 falan yeterli SSD için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı