SSD'de C ve D dizinlerini nasıl birleştirebiliriz?

IrfanM

Centipat
Çocuklarım için aldığım MSI marka notebook 500GB SSD'ye sahip ve C ve D olarak ikiye ayrılmış durumda. C ve D'yi nasıl birleştirebiliriz yardımlarınızı rica ediyorum. Ayrıca SSD olmayan 2TB harici standard disk alırsam bu diskin içine kurulum yaparak oyunları sorun yaşamadan oynayabilirler mi?
Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek diskse format atmanız daha yararlı olur bence. Sonradan ayrılan bir diski tekrar birleştirmek sağlıklı olmaz. Harici harddisk alırsanız normal harddisk gibi kullanırlar. Problem olmaz ancak hız konusunda alacağınız harici yavaş ise sabit 2.5” disk almanız daha iyi olur.

Sistem SSD'ye yüklü iken oyun kurulumlarında Diğer diski seçerek oraya kurabilirsiniz. Sorun olmaz. Birleştirme için; 21:20
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu rehberi izleyin, anlamadığınız bir nokta olursa veya hata alırsanız yazın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba,

Bu yazılımla birleştirebilirsiniz:

Bölümün üstüne tıklayıp Merge diyeceksiniz.

Minitool merge.jpg

İşlemleri tamamlamak için de sol alttan Apply demeniz gerek. C ve D sürücüsünü birleştirme için bilgisayarın yeniden başlatılması gerekebilir.

Ben bi ssd aldim ve eski hdd diskini cikarttim pc'den, simdi eski olan hdd'de 2 tane surucu var: c ve d, c=130GB, D=800GB. Simdi benim butun dosyalarim d'de ve c surucusune(windows olan surucu) format atmak istiyorum ve butun kucuk part'lari silip d ile birlestirmek istiyorum bunu yapabilir miyim d'deki hib bir dosyami kaybetmeden? Yani aslinda tam tersini yapmak mumkun mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı