Çözüldü SSD'de Windows varken HDD takınca bilgisayar açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arda32414

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdiden diyeyim BIOS'ta SSD başta değildir falan yazmayın. başta,ona rağmen böyle yapıyor .kabloyu çekiyorum HDD'nin 10 saniyede açılıyor .sistem sebebi ne olabilir?

Bir de CSM de değil BIOS.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yani büyük ihtimalle bozulduda 11 yıllık disk ben orada da çok şey yazdım bunda az kullandım 1 2 oyun indirmiştim yer yetmedi diye zamanında onun için aldım direk bozulması garip geliyor acaba çakma falan mıydı bu disk internetten almıştım normalde o kadar hızlı bozulcak bir şey değil diye biliyorum 2022 de aldım.
Her disk aynı olmayabilir. Net bozuldu demekte zor.
BIOS'tan HotSwap açıp bilgisayar açıkken takmayı denediniz mi?
@arda32414 BIOS'ta hot plug özelliğini açın. HDD olmadan Windows'u açın ve HDD'yi bağlayın. Disk yönetiminin görselini paylaşın.

@arda32414 BIOS'ta hot plug özelliğini açın. HDD olmadan Windows'u açın ve HDD'yi bağlayın. Disk yönetiminin görselini paylaşın.

Anladım problem değil. HDD'yi takınca kasa güç ışığı, ledleri(varsa) yanıyor ve fanlar dönüyor olduğunu varsayıyorum.
Boot ekranı da geliyor (F2, del vb. gösterildiği ekran)
Sonrasında tamamen siyah ekran. Arka arkaya en az 4 kere kapatıp açmanıza rağmen görüntü gelmiyorsa diskte problem vardır.

Net bir şey söylemek zor. HDD'lere güven olmuyor maalesef. Ömrü bitmiştir belki yazma sınırı vs.

Yani büyük ihtimalle bozulduda 11 yıllık disk ben orada da çok şey yazdım bunda az kullandım 1 2 oyun indirmiştim yer yetmedi diye zamanında onun için aldım direk bozulması garip geliyor acaba çakma falan mıydı bu disk internetten almıştım normalde o kadar hızlı bozulcak bir şey değil diye biliyorum 2022 de aldım.

BIOS'tan HotSwap açıp bilgisayar açıkken takmayı denediniz mi?

Çözüm
HDD'de temiz mi? İçerisinde Windows var mı?
Kanka yazdım yok diye.
Arkadaşlar şimdiden diyeyim BIOS'ta SSD başta değildir falan yazmayın. başta,ona rağmen böyle yapıyor .kabloyu çekiyorum HDD'nin 10 saniyede açılıyor .sistem sebebi ne olabilir?

Bir de CSM de değil BIOS.
Ayrıca sakin ve düzgün kelimeler seçmenizi öneririm. İnsanlar size yardım etmeye çalışıyor.
Kolay gelsin.

BIOS'tan hotswap açıp bilgisayar açıkken takmayı denediniz mi?

Kanka onu denedim az önce düzeldi diski ekledim şimdi yönetimden :D eyvallah.

BIOS'tan hotswap açıp bilgisayar açıkken takmayı denediniz mi?

BIOS ayarı yapmadım ama Windows açıkken taktım kabloyu yönetimden ekledim şu an iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı