SSD'deki 0.02'lik kayıp

sinankytrn

Kilopat
Daha fazla  
Selam dün bilgisayarımı formatlarken 250GB'lık SSD mi biçimlendirdim. Boş alan 250 GB değil 249.98 GB gibi görüntü. 0, 02'lik kayıp neden olur arkadaşlar burada takıldığım konu kayıp değil virüs olma ihtimali var mı? Bir bilgisayarcıdan 2. el almıştım çünkü.

Disk kurtarma birimleri oluşturur. Disk yönetiminden detaylıca bakabilirsiniz. Neticede gayet normal.

Selam dün bilgisayarımı formatlarken 250GB'lık SSD mi biçimlendirdim. Boş alan 250 GB değil 249.98 GB gibi görüntü. 0, 02'lik kayıp neden olur arkadaşlar burada takıldığım konu kayıp değil virüs olma ihtimali var mı? Bir bilgisayarcıdan 2. el almıştım çünkü.

Büyük ihtimal Windows yeni diski bölümlemek için vermiştir kaybı.

250GB SSD nasıl 249.98 gözüküyor? 240 civari GB olarak gözükmeliydi.?

Büyük ihtimal Windows yeni diski bölümlemek için vermiştir kaybı.

Öyle de olabilir ama kayıp oranı çok çok düşük olduğundan şüphelendim açıkçası.

Disk kurtarma birimleri oluşturur. Disk yönetiminden detaylıca bakabilirsiniz. Neticede gayet normal.

Pek anlamıyorum, format atarken ki ekrandan mı bakacağım yoksa normal diskin içinden mi :)

Öyle de olabilir ama kayıp oranı çok çok düşük olduğundan şüphelendim açıkçası.

Pek anlamıyorum, format atarken ki ekrandan mı bakacağım yoksa normal diskin içinden mi :)

Bakmanıza gerek yok aslında ama şöyle oluyor, arama kısmına disk yönetimi yazacaksınız daha sonra çıkan ekrandan diskin ne kadar kısmı nereye ayrılmış, nerelerde kullanılmış bunları görüyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı