SSD'deki dosyalar görünmüyor ama yer kaplıyorlar

cturuncel90

Femtopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Diğer
Çin'den aldığım SSD 4 TB'lık . İlk gün bağladım PC'ye sorun yok ama dosya yedeklerken sürekli aygıt bulunamıyor falan diye sorun çıkardı e ben de USB sök tak sök tak yaptım durdum her seferinde. Zaten Type-C olarak bağlantısında sıkıntı vardı SSD'ye tam oturmuyor kablolar. Aklıma da geldi veriler ya kaybolacak ya SSD elimde patlayacak diye çok geçmedi ertesi günü gene bağlantı koptu bu sefer klasörler var ama klasörler 0 BT görünüyor boş diyor. Özelliklerden baktığımda hala 300 GB dolu . Biraz denedim gizli dosya falan kurtarmadı. Birkaç program denedim dosyaların belgelerin uzantıları .chk olarak görünüyordu. Ama esasta hala meydanda görünmüyorlar . Program yardımıyla orada olduklarından eminim artık . Ama nasıl kurtarabilirim ya da umut var mı? Ucuz etin suyu kara olur deyimini yaşıyorum keşke almasaydım ve bazı verilerimi yedekledikten sonra PC'den sildim tamamen herhalde en kötü onları geri getirmeye çalışacağım. Anlayan bilen varsa yardım ederse çok sevinirim .😭

Dosya Ekleri

• IMG_20230721_095932.jpg
    IMG_20230721_095932.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20230721_095906.jpg
    IMG_20230721_095906.jpg
    280,7 KB · Görüntüleme: 70
  • Ekran görüntüsü 2023-07-21 103429.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-21 103429.png
    57,6 KB · Görüntüleme: 69
  • Ekran görüntüsü 2023-07-21 104917.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-21 104917.png
    29,9 KB · Görüntüleme: 59
Çin'den aldığım SSD 4 TB'lık . İlk gün bağladım PC'ye sorun yok ama dosya yedeklerken sürekli aygıt bulunamıyor falan diye sorun çıkardı e ben de USB sök tak sök tak yaptım durdum her seferinde. Zaten Type-C olarak bağlantısında sıkıntı vardı SSD'ye tam oturmuyor kablolar. Aklıma da geldi veriler ya kaybolacak ya SSD elimde patlayacak diye çok geçmedi ertesi günü gene bağlantı koptu bu sefer klasörler var ama klasörler 0 BT görünüyor boş diyor. Özelliklerden baktığımda hala 300 GB dolu . Biraz denedim gizli dosya falan kurtarmadı. Birkaç program denedim dosyaların belgelerin uzantıları .chk olarak görünüyordu. Ama esasta hala meydanda görünmüyorlar . Program yardımıyla orada olduklarından eminim artık . Ama nasıl kurtarabilirim ya da umut var mı? Ucuz etin suyu kara olur deyimini yaşıyorum keşke almasaydım ve bazı verilerimi yedekledikten sonra PC'den sildim tamamen herhalde en kötü onları geri getirmeye çalışacağım. Anlayan bilen varsa yardım ederse çok sevinirim .😭

Size bir sır vereyim, o disk muhtemelen 8GB, içindeki bir kontrolcüyle 4TB gösteriliyor ve o diskin içinde görüp görebileceğiniz en dandik SD kart var.

O disk ölü hocam.

😭 😭 😭 😭 ozaman iade olcak neyseki parası ödenmedi hala satıcının . Ama bilgisayardan sildiklerimi geri getirebilirim sanırım , bildiğiniz programlar var mı bunla alakalı?

Şöyle bir program var ama kısıtlıdır muhtemelen. Ücretli normalde ama ücretsiz olarak deneme imkanı veriyorlar deneyin isterseniz.

Bedava olarak Recuva öneriliyordu sanırım.
Teşekkürler Deniyorum hemen

Satıcıya şikayette bulundum inkara bile kalkışmadı. Tamam ben sizin paranızı iade edeceğim, ürünün iadesini de istemiyorum yeter ki sadece 5 yıldız verin bana dedi... Parayı geri aldık ta daha kimbilir kimler düşecek ben gibi aynı tongaya.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı