Arkadaşlar, şimdi Steam SSD'de 48 GB yer kaplıyor ve bu benim diske göre çok fazla. Steam'i SSD'den HDD'e taşıyabiliyor muyum? Diyelim ki taşıdım, oyunlarda yavaşlama, kasma veya donma sorunları oluşur mu?
Arkadaşlar, şimdi Steam SSD'de 48 GB yer kaplıyor ve bu benim diske göre çok fazla. Steam'i SSD'den HDD'e taşıyabiliyor muyum? Diyelim ki taşıdım, oyunlarda yavaşlama, kasma veya donma sorunları oluşur mu?
Taşıyabilirsiniz. Nasılına cevabım yok ama şunu biliyorum ki bazı oyunlarda anlık donmalar yaşayabilirsiniz hdd'nin okuma ve yazma süreleri çok yavaş olduğu için.
Taşıyabilirsiniz. Nasılına cevabım yok ama şunu biliyorum ki bazı oyunlarda anlık donmalar yaşayabilirsiniz hdd'nin okuma ve yazma süreleri çok yavaş olduğu için.
Oyunları taşımayacağım. Benim istediğim oyunlar SSD'de kalmaya devam edecek. Ben sadece Steam'i HDD'ne taşımak istiyorum. Fotoğrafta gözüktüğü gibi Steam'in boyutunun 48 GB olduğu yazıyor. Bu benim SSD için çok fazla. Steam'i HDD'ne taşırsam SSD'de 48 GB'lık yer açılacağını düşündüğüm için Steam'i HDD'ne taşımak istiyorum. Böyle bir şey olursa oyunlarda yavaşlama olur mu?