5 511993 Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 1.237 Çözümler 1 11 Mayıs 2023 #1 Dostlar selam. Aşağıda belirttiğim gibi gözüken recovery diski SSD diskinden parçalanıyor. Recovery bölümünün içindeki fabrika verilerini istemiyorum, sileceğim. İçindekileri nasıl silip SSD'yi tek parça haline getirebilirim? Yerel disk SSD.
Dostlar selam. Aşağıda belirttiğim gibi gözüken recovery diski SSD diskinden parçalanıyor. Recovery bölümünün içindeki fabrika verilerini istemiyorum, sileceğim. İçindekileri nasıl silip SSD'yi tek parça haline getirebilirim? Yerel disk SSD.
Çözüm 6 6 655432 12 Mayıs 2023 Aşağıda belirtildiği şekilde silebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aşağıda belirtildiği şekilde silebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
6 655432 Decipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 2.776 Çözümler 46 12 Mayıs 2023 #2 Aşağıda belirtildiği şekilde silebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Aşağıda belirtildiği şekilde silebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 5 511993 Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 1.237 Çözümler 1 12 Mayıs 2023 #3 655432 dedi: Aşağıda belirtildiği şekilde silebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynı videodan hallettim hocam yine de teşekkürler. Artı 0 Eksi
655432 dedi: Aşağıda belirtildiği şekilde silebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynı videodan hallettim hocam yine de teşekkürler.
6 655432 Decipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 2.776 Çözümler 46 12 Mayıs 2023 #4 511993 dedi: Aynı videodan hallettim hocam yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... En basit cevapları uygulamaya geçirmek bazı arkadaşlara zor gelebiliyor ve kafa karıştırabiliyor. Kolaylıkla halledebilmenize sevindim. Son düzenleme: 12 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
511993 dedi: Aynı videodan hallettim hocam yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... En basit cevapları uygulamaya geçirmek bazı arkadaşlara zor gelebiliyor ve kafa karıştırabiliyor. Kolaylıkla halledebilmenize sevindim.