A ARoolse Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 519 Çözümler 2 25 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar yeni bir SSD aldım Windows'u ona kuracağım ancak eski SSD mi de PC de tutacağım eskisini komple silmeden sadece Windows'u silmek mümkün mü? 400 GB dosya tekrar indirmek istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2022
Arkadaşlar yeni bir SSD aldım Windows'u ona kuracağım ancak eski SSD mi de PC de tutacağım eskisini komple silmeden sadece Windows'u silmek mümkün mü? 400 GB dosya tekrar indirmek istemiyorum.
SOKAK_SANATI Kilopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.514 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN, GÜVENLİK SİSTEMLERİ - BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS, VERİ GİRİŞ PERSONELİ 25 Mayıs 2022 #2 Eski SSD'deki yedek almak istediğiniz belgeleri diğer ya da başka bir diske kopyala. Sonra biçimlendir gitsin. Ya da sistem kurduktan sonra yedek olarak kullanacağın SSD'nin içerisine gir, C'den Windows dosyalarını sil. Artı 0 Eksi
Eski SSD'deki yedek almak istediğiniz belgeleri diğer ya da başka bir diske kopyala. Sonra biçimlendir gitsin. Ya da sistem kurduktan sonra yedek olarak kullanacağın SSD'nin içerisine gir, C'den Windows dosyalarını sil.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.640 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2022 #3 System32'yi silebilirseniz neden olmasın? SOKAK_SANATI dedi: Eski SSD'deki yedek almak istediğiniz belgeleri diğer ya da başka bir diske kopyala. Sonra biçimlendir gitsin. Ya da sistem kurduktan sonra yedek olarak kullanacağın SSD'nin içerisine gir, C'den Windows dosyalarını sil. Genişletmek için tıkla... 400 GB dosyayı yedek alabileceğini sanmıyorum. Artı 0 Eksi
System32'yi silebilirseniz neden olmasın? SOKAK_SANATI dedi: Eski SSD'deki yedek almak istediğiniz belgeleri diğer ya da başka bir diske kopyala. Sonra biçimlendir gitsin. Ya da sistem kurduktan sonra yedek olarak kullanacağın SSD'nin içerisine gir, C'den Windows dosyalarını sil. Genişletmek için tıkla... 400 GB dosyayı yedek alabileceğini sanmıyorum.
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 25 Mayıs 2022 #4 Önemli dosyaları klasöre aktarın onun dışındakilerin hepsini silin. Artı 0 Eksi