Merhabalar, kullandığım HyperX Fury 480GB SSD'den ses geliyor. Böyle cızırtı veya Coil Whine tarzı değişik bir ses. Sesin SSD'den geldiğinden eminim, birçok kez kontrol ettim yük altındayken, SSD Benchmark yaparken vs. o ses geliyor. HDD kullanmıyorum sesin başka bir yerden gelmesi söz konusu değil. Bu sesin nedeni nedir ve bir zararı vs. olur mu?
Açılan bazı konularda forumdaşlar da söylüyor aynı durumu ama gelen ses aynı mı farklı mı bilemeyiz. Ayrıca her SSD den ses gelir ama çoğunlukla kasa oldupu için duymayız.
Aynı SSD'ye sahibim, bahsettiğin ses çok tiz ve değişik aralıklarla tekrarlıyor mu? (yük altındayken)
Ben de bir dosya indirdiğimde kurulum işlemlerinde alıyorum sesi, çok tiz ve kulağıma kadar gelen bir ses.
Tam olarak böyle değil biraz daha sesli ve kesik kesik bazen çıkan bir ses.Ses kaydetmeyi denedim ama pek başarılı olamadım o çıkan sesi kaydemiyorum,duymuyor kulaklık.
aynı SSD'ye sahibim bahsettiğin ses çok tiz ve değişik aralıklarla tekrarlıyor mu (yük altındayken)
ben de bir dosya indirdiğimde kurulum işlemlerinde alıyorum sesi çok tiz ve kulağıma kadar gelen bir ses
Açılan bazı konularda forumdaşlar da söylüyor aynı durumu ama gelen ses aynı mı farklı mı bilemeyiz. Ayrıca her SSD den ses gelir ama çoğunlukla kasa oldupu için duymayız.
Tam olarak böyle değil biraz daha sesli ve kesik kesik bazen çıkan bir ses.Ses kaydetmeyi denedim ama pek başarılı olamadım o çıkan sesi kaydemiyorum,duymuyor kulaklık.
Evet,evet kesinlikle aynı ses, çok rahat duyuluyor ve dediğin gibi 1-2 kez tekrarlayıp sonra kesiliyor.
Evet birebir aynısı. Örneğin şuan PUBG yüklüyorum ve ara ara kulağıma geliyor fakat pek taktığım bir konu değil. Malum RX 590 kullanıyorum ondaki Coil Whine sesi bunun kat kat fazlası olduğundan alıştım herhalde
Evet birebir aynısı. Örneğin şuan PUBG yüklüyorum ve ara ara kulağıma geliyor fakat pek taktığım bir konu değil. Malum RX 590 kullanıyorum ondaki Coil Whine sesi bunun kat kat fazlası olduğundan alıştım herhalde
Ben laptop kullanıyorum ortam genelde fazla sessiz olduğu için çok dikkatimi çekiyor. Ayrıca bir sorun var diye mi yoksa bu modelin hepsi mi böyle diye kafamı karıştırdı biraz. Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz siz?