SSD'den SSD'ye klon işlemi yapmak

hollowdalton

Kilopat
Merhaba, 120 GB'lik SSD kullanıyordum. Boyutu yeterli gelmemeye başladığı için Kingston A2000 500GB M.2 SSD'yi satın aldım. Eski SSD içindekileri yeni M.2 SSD'ye klonlamak istedim. Technopat'ın videosundaki adımları uyguladım. Klonlama yapılamadı, bir şeyler ters gitti yazısı çıktı. Restart attığımda ise "reboot and select proper Boot device or insert Boot media in selected Boot device and press a Key" yazısı geliyor. BIOS'a girdiğimde iki SSD'yi de gösteriyor. Ancak Windows'u açamıyorum. Bunu düzeltmenin bir yöntemi var mı?

Rufus'tan baştan kurmanız gerek. Başka bir bilgisayardan bir flash belleğe Windows'u rufuslayın. M.2 SSD'ye kurun. Ardından kalan dosyaları M.2 SSD'ye taşırsınız.

Az önce M.2 SSD'ye baştan Windows kurdum. Daha sonra eski SSD'yi bağladım. SSD'yi görmedi. Disk yönetiminden SSD'yi başlat yaptım. İçine giremiyorum. Dosya geri getirme programıyla tarattığımda bütün dosyalarım gözüküyor. Ancak kurtarma işlemi yapamıyorum. M.2 SSD'ye klonlanmamış ve eski SSD'de açılmıyor. @Yosef @Kayseri Mantısı

Son düzenleme:
Erişemiyorum derken ? Bilgisayarımda görünmüyor mu ? Erişim engellendi hatası mı alıyorsunuz ? Bir de SSD'yi başka bir bilgisayarda deneyin.

Erişemiyorum derken? Bilgisayarımda görünmüyor mu? Erişim engellendi hatası mı alıyorsunuz? Bir de SSD'yi başka bir bilgisayarda deneyin.

Şöyle BIOS'ta gözüküyor. Disk yönetiminde gözüküyor ama içine giremiyorum. Easeus ile içindekileri görebiliyorum Recovery yapmak için tarattığımda ancak hiçbir şeyi alamıyorum.

Şöyle BIOS'ta gözüküyor. Disk yönetiminde gözüküyor ama içine giremiyorum. Easeus ile içindekileri görebiliyorum Recovery yapmak için tarattığımda ancak hiçbir şeyi alamıyorum.
SSD özelliklerine girip hata denetimi yapın. Bir ihtimal belki. Recep Baltaş bilebilir bunu.
@Recep Baltaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…