Çözüldü SSD'den Windows 11 nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nocates

Decapat
Daha fazla  
Bugün yeni M.2 SSD aldım Windows'u ona kurmak istediğim için rufusu vs. indirmiştim oradan error verdi Windows'un kendi ayarları üzerinden sıfırladım kurdum bu sefer ssdlerimin ikisinde de Windows var nasıl içinden Windows'u silerim?

Yeni birim (D diskinde Windows kullanmak istiyorum ama şu an ikisinde de Windows kurulu C'de ki Windows'u nasıl silerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sistem yapılandırmasından istemediğiniz Windows'u silebilirsiniz. Dosyalar gitmez sadece Windows dosyası silinir.

Sistem yapılandırmasından istemediğiniz Windows'u silebilirsiniz. Dosyalar gitmez sadece Windows dosyası silinir.

Çözüm
Son düzenleme:
Silmek istediğin diske sağ tıklayıp biçimlendirmeyi deneyebilirsin.

Google aramasıyla gelen olursa diye bu yöntemde eğer BIOS yükleme ekranında iki Windows gözüküyorsa ve bu yöntemle biçimlendirmeyi başarırsanız yeniden başlatınca diğer Windows da yüklenmeyecek ve BIOS ekranında kalacak. O yüzden bu yöntemi denemeyin. Yapmanız gereken Görev Yöneticisi'nden diğer Windows'u silmek yukarıda arkadaşın paylaştığı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…