SSD'den Windows nasıl silinir?

Öncelikle ürünü sıfır aldıysan iade edilen ürün gelmiş demek oluyor bu. Konuda da bahsetmiştik zamanında zaten. İade etmeni öneririm bildirim yapıp. Eğer sıfır almadıysan veya iade ile uğraşmam sağlam hızında üründe problem yok diyorsan SSD seçimini BIOS'tan ayarlaman gerekiyor. Onun içinde öncelikle BIOS ekranına gelmek gerekiyor. BIOS ekranına girdikten sonra boot kısmı olacak. Oradan önceden kullandığın SSD 1. sıraya alman gerekiyor. Ha eğer yapamazsan olmazsa bilgisayarı çalıştır sonra M.2 SSD tak önce senin işletim sistemi yüklensin ardından gelen SSD o şekilde sıfırlama yapabilirsin. Ama en sağlıklısı ve kolay yöntem boot seçimi olacaktır.
Çok teşekkür ederim hocam eğer BIOS ekranından yapamazsam dedığınız yolu deniycem. Peki bu M.2 ssd'i dişarda formatlasam ve taksam açılışta boş olan yani formatlanan M.2 ssd'i seçmez demi açılışta boot yapmak için .

Çok teşekkür ederim hocam eğer BIOS ekranından yapamazsam dedığınız yolu deneyeceğim. Peki bu M.2 SSD'i dışarıda formatlasam ve taksam açılışta boş olan yani formatlanan M.2 SSD'i seçmez değil mi açılışta boot yapmak için.

Hayır zaten bilgisayar yani BIOS işletim sistemi yüklü olanı tarar ve seçer. Ama dediğim gibi dışarıda işin yok çok basit bir işlem.

Çok teşekkür ederim hocam eğer BIOS ekranından yapamazsam dedığınız yolu deniycem. Peki bu M.2 ssd'i dişarda formatlasam ve taksam açılışta boş olan yani formatlanan M.2 ssd'i seçmez demi açılışta boot yapmak için .
Hocam ben sıfırladım kullanıyorum. Hızını vs. her şeyini kontrol ettim sıkıntısı var mı diye. Baktım bi sıkıntısı yok kullanmaya devam ettim. Şu anlık bir sorun yaşamadım m2ssd'imde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı